У Луцьку хочуть зробити історичний музей під відкритим небом

2
0
У Луцьку хочуть зробити історичний музей під відкритим небом
У Луцьку планують відкрити історичний музей "Жива історія" у парку Героїв Майдану і Небесного Легіону.

У четвер, 15 лютого відбувся «круглий стіл», де презентували перший в Україні історичний проект «Жива Історія», - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Даний проект розділений на 3 етапи:
1 етап – це збір коштів для встановлення огородження та індивідуальних табличок, який триватиме рівно 60 днів (з 15 лютого по 15 квітня 2018 року);

2 етап – з 20 квітня по 20 серпня відбудеться встановлення огородження та інформаційних табличок біля кожного іменного дерева (наразі вже посаджено 150 іменних дерев);

3 етап – 24 серпня на День Незалежності України відбудеться відкриття історичного музею «Жива вода».

Музей хочуть зробити у парку Героїв Майдану і Небесного легіону.

Нагадаємо, у травні 2017 року родини загиблих бійців-волинян висадили 70 іменних кленових саджанців і тим самим започаткували сквер пам’яті Героїв Небесного Легіону. У жовтні того ж року акцію провели знову.

Наразі ж потрібно облаштувати територію парку, встановити інформаційні банери, індивідуальні іменні таблички та обмежувачі, щоб завади пошкодженню молодих дерев.

"Парк з доглянутими іменними кленами стане чудовим символічним продовженням життя полеглих в АТО бійців та захисників Революції Гідності. Тому що внесок у сучасну історію української держави, як загиблих майданівців, так і військовослужбовців, – неоціненний", - зазначає голова ОДА Володимир Гунчик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де цей парк?
Відповісти
Гунчику не вірю, а тим більше його пресслужбі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні