--> Підлога аж в квартирі загорілась: в Іваничах невідомі обікрали і підпалили підвал. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підлога аж в квартирі загорілась: в Іваничах невідомі обікрали і підпалили підвал. ФОТО

0
3
Підлога аж в квартирі загорілась: в Іваничах невідомі обікрали і підпалили підвал. ФОТО
В Іваничах невідомі покрали банки з салом у підвалі багатоповерхівки. Щоб "замести сліди" - підпалили приміщення. Вогонь і дим дістався квартир.

Пожежа трапилась вночі з 16-го на 17 лютого на вулиці Грушевського, 39, - пише БУГ.


"У мене підлога почала горіти, весь дим йшов в квартиру. Знизу від підлоги стали тліти шпалери. Ще 5 хвилин – і зайнялася б уся квартира, тут досі стоїть запах диму.


Перед пожежею в підвалі хтось зірвав замки з дверей, у людей покрали банки з салом. Поліція приїхала – сиділи в машині, ніхто не виходив і нічого не дивився" – розповідає жителька Руслана Шолудько, квартира якої знаходиться над підвальним приміщенням.

У підвалі біля дверей досі лежать замки, зірвані злодіями.


"Видно, зробили це звечора, а тоді підпалили і все. Ось замок зірвали, скобу вирвали, банки покрали", – розповідають мешканці будинку.

У підвальному приміщенні іваничівці знайшли банківську картку і занесли в поліцію, аби правоохоронці з’ясували, кому вона належить. Можливо, її загубив хтось із злочинців.


Працівники виробничого управління комунального господарства кажуть, що пожежа не могла виникнути внаслідок замикання електропроводки. Кабель розплавився тільки в одному місці через високу температуру від вогню.

У поліції натомість повідомляють, що із заявами про крадіжку ніхто не звертався. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні