--> У волинянки видурили гроші через OLX | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянки видурили гроші через OLX

2
10
У волинянки видурили гроші через OLX
Жителька Володимир-Волинського хотіла купити міні-трактор через OLX і "влетіла" на гроші.

У суботу, 17-го лютого жінка звернулася до поліцейських із повідомленням, що шахраї виманили в неї значну суму коштів, - пише "Буг".

32-річна жінка розповіла, що за день до цього (у п'ятницю, 16-го лютого) до неї зателефонував чоловік, який представився Валентином. Чоловік виявив зацікавлення оголошенням володимирчанки на сайті ОЛХ та запропонував саме в нього придбати міні трактор.

Після розмови, жінка вирішила купи пропоновану техніку і через термінал перевела кошти в сумі 3 570 гривень. Після цього “продавець” перестав виходити на зв’язок.

Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну чому ви завжди ведетеся на це??ну чому??запам,ятайте,тільки"разваділи" просять гроші на перед.всі інші працюють по-оплаті при доставці.п.с.а потім кричать,поліція допоможи
Відповісти
Olx цікава назва. Якщо букви переставити вийде lox. Савпадєніє? Нє думаю.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні