«Про нас тільки й говорять», - голова Княгининівської громади

7
-16
«Про нас тільки й говорять», - голова Княгининівської громади
Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб розповіла, що декілька років назад ніхто й подумати не міг, що вся Україна почує про їхню громаду.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ну що ж Княгининівська ОТГ, ви вже звикли що про вас тільки й говорять? Я дуже добре пам'ятаю збори в 2016 році в січні місяці.
Пам'ятаю недовірливий погляд присутніх в залі людей,які слова про те, що про нас ще почують і за нами будуть слідкувати жителі всієї України,сприймались з посмішкою (а де хто відкрито крутив пальцем біля скроні)", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Реаліті на фермі: стрижені вівці, приз і майже демарш Твердохліб на шоу 1+1. ФОТО. ВІДЕО

Олена Твердохліб додала, що має ціль і прагне змінити щось в нашій державі.

"Не всі сприймали мою фразу про "рожеві окуляри", через які (я і сьогодні) ще сприймаю світ. Я маю ціль!!! І тільки з вашою допомогою ми можемо разом її здійснити. Змінити Україну можна тільки знизу і до верху, бо всі рішення, які приймаються вами на виборах, потім дають той результат,який і може змінити все!!! І те,що зараз робиться в країні,це теж наша з вами вина!", - додала Олена Твердохліб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, говорять і що з того? Яке реальне покращення відчули люди за 2 роки?
Відповісти
А нашим людям ще ніхто ніколи не догодив і не догодить...)))))
Відповісти
Ця громада має царські села і тому розкручують ,щоб ьагаті мали там кращі дорогм,школи та садок але зарахунок інших. Цей укропний проект розкручуються Палицею на каналі Коломойського.
Відповісти
Ну поговорять і перестануть. Хоча сам і не дивлюся різного роду шоу, тільки тому що це ШОУ). А В реальності цікавить що міняється в тих громадах які віртуально назвалися ОТГ? Тому що реально на штампі і табличці так і задишилися сільськими радами. Але з ким із мешканців так званих ОТГ не поспілкуєшся то всі говорять що нічого кращого не сталося - робочих місць нових не збільшується, пенсії, заробітні плати не збільшуються, тарифи ростуть, ціни ростуть. Гроші які як допомогу дав кабмін закатали в 2 хто в 3 кілометри дороги і всі чекають що робити дальше - які закривати клуби, школи, фапи? Коштів вже не вистачає).
Відповісти
Поведінка Твердохліб у гостях в фермера, дивлячи зі сторони, була дещо неадекватною, а Джус молодець, тримався.
Відповісти
Ви питаєте, кому стало краще? Звичайно, тим хто працює в апараті ОТГ. Наприклад, в Шацьку, приблизно на 35 осіб, в бюджеті на ЗП запланували 4млн.100тис. От і судіть самі, хто відчув покращення.
Відповісти
за такий короткий час на моій вулиці проведено воду освітлення дорогу дитячий майданчик. 25 років не робиилося НІЧОГО!!! Як добре що в нас така голова ОТГ! Будьмо справедливими!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні