Де шукати підходяще МФО для оформлення позики*

0
-1
Де шукати підходяще МФО для оформлення позики*
Популярність МФО за останні кілька років суттєво зросла. Дані установи на абсолютно прозорих умовах пропонують оформити невеликі позики на короткий термін.

Деякі МФО, наприклад, як Бистрозайм або багато інших організацій, що вже "на слуху" в українців, придбали постійних позичальників. При виникненні грошових труднощів вони не роздумуючи звертаються до подібних організацій за допомогою.

Що робити тим, хто ще не визначився з установою? На які критерії слід звернути увагу і де шукати підходяще МФО - обговоримо в даній статті.

Основні критерії вибору МФО


Перш ніж ми відзначимо, до яких джерел краще звернутися з метою знайти підходяще МФО, звернемо вашу увагу на кілька критеріїв вибору позикодавця.

● Наявність дозвільних документів. Абсолютно будь-яка МФО повинна мати ліцензію на право здійснення фінансової діяльності. Крім того, організація повинна бути занесена до відповідного реєстру.

● Наявність підтримки. Постійна підтримка спеціальної служби - гарантія чесності і стабільної роботи. Крім того, якщо ви задали питання в мережі працівникам МФО і не отримали відповіді протягом 30 хвилин робочого часу, це повинно насторожити.

● Програма лояльності. Якщо ви стали клієнтом МФО, то в його ж інтересах і в подальшому продовжити співпрацю з вами, тому, вивчаючи інформацію про організацію, з'ясуйте, які умови для постійних клієнтів тут готові запропонувати.

● Ставки за вкладами. В даний час багато МФО працюють не тільки з видачі позик, а й приймають вклади. Занадто високі ставки при невеликій сумі вкладів вас повинні насторожити, оскільки в такому випадку організація, по суті, може виявитися фінансовою пірамідою.

Ще один момент - це територіальне охоплення. Завчасно поцікавтеся, з клієнтами з яких міст працює МФО, при цьому великі компанії, що працюють більше 5 років, краще.

Джерела для пошуку


Першим і основним джерелом даних про МФО є мережа інтернет. У вас є кілька варіантів для отримання інформації, а саме:

● Відвідати офіційний сайт організації. Припустимо, ви вже багато чули про компанію. Спробуйте знайти офіційний сайт МФО в мережі і вивчити особливості його роботи, відгуки тощо.

● Використовувати дані довідкових ресурсів. Величезну популярність придбали профільні ресурси, де можна вивчити особливості роботи декількох провідних МФО одночасно. З такого довідкового сайту можна перейти на офіційний ресурс будь-якого з вподобаних вам МФО та оформити кредит в компанії Бистрозайм. Як правило, на будь-яких джерелах (будь то офіційний сайт або довідковий ресурс) завжди можна ознайомитися з документами, що підтверджують право на здійснення фінансової діяльності. До речі, на таких сайтах зазвичай представлені правдиві рейтинги МФО.

● Рекламні джерела. Сюди можна віднести рекламні джерела різного типу: банери, оголошення по телебаченню, в великих торгових центрах (де іноді і функціонують офіси МФО з хорошою репутацією).

Також радимо не уникати думок інших позичальників, можливо серед них виявляться ваші родичі, друзі та знайомі. Поцікавтеся, можливо хтось з них скористався послугами МФО або планував взяти кредит онлайн і знає про роботу організації набагато більше.

Чи можна знайти МФО з хорошою репутацією?


Практика показує, що МФО є одним з найвигідніших способів відновити фінансове становище до отримання найближчого доходу, і задовольнити всі свої фінансові потреби буквально за лічені хвилини. Головне, що всі прийняті рішення повинні бути максимально осмисленими, кредитні договори - уважно прочитаними, а оплата боргу - своєчасною.

При пошуку першої МФО потрібно правильно використовувати навколишні вас джерела, і вміти оцінювати отриману інформацію. Мільйони українців вважають за краще не чекати заробітної плати, а використовувати свої можливості тут і зараз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні