--> Вчителька початкових класів напозичала у батьків учнів мільйон і звільнилась | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчителька початкових класів напозичала у батьків учнів мільйон і звільнилась

2
-4
Вчителька початкових класів напозичала у батьків учнів мільйон і звільнилась
Учителька початкових класів однієї зі шкіл у Москві примудрилася позичити у батьків своїх учнів більше мільйона рублів. Після цього вона звільнилася зі школи.

Про це пише російський Телеграм-канал Mash.

"Пані Олена Котова працювала педагогом у початковій школі на північному заході столиці <Росії>. Діти її любили, керівництво відгукувалося добре, загалом панувала ідилія. Але у самої Олени Валентинівни справи йшли не дуже від слова зовсім. Принаймні, так вона по секрету розповідала батькам діточок", - йдеться в повідомленні.

Батькам вона скаржилась на іпотеку, кредити та інші необхідні витрати, на які їй не вистачає зарплати вчителя. Ті вірили, думаючи, що вони єдині, у кого вона просить допомогу, і допомагали, чим могли: від 20 до 500 тисяч рублів.

У загальній сумі жінка позичила більше мільйона рублів.

Згодом Олена Валентинівна просто пішла з роботи за власним бажанням. При цьому на прохання повернути гроші каже, що їх немає. Терпіння батьків закінчилося - вони написали заяву в поліцію. Зараз правоохоронці проводять перевірку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це трохи більше 13 тисяч доларів... дурепа якась.
Відповісти
Можливо 13000 доларів США для учительки сенс всього її життя, вона і таким коштам рада. А для тебе наш "багатєнький буратіно" це тільки - чотири сольдо.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні