На Волині жінку, яка померла чотири роки тому, викликають до суду

0
-2
На Волині жінку, яка померла чотири роки тому, викликають до суду
На ім’я пенсіонерки Ольги Щурик з села Сирники Луцького району, яка померла декілька років тому, приходять повістки до суду. У документах йдеться про те, що бабуся заборгувала Укртелекому 68 гривень, однак договір про надання послуг з цією компанією давно розірваний.

Про це написала Ольга Адрієвська у Фейсбуці.

Ольга пише, що отримала повістку до суду на ім’я бабусі, якої немає вже майже чотири роки.

«Виявилось, що вона боргує Укртелекому 68 грн. Хоч договір про надання послуг давним давно розірваний, так як стаціонарним телефоном не користуємось. Тим більше всі абонплати сплачені, як одна з умов закінчення обслуговування», - йдеться в дописі.

Крім повістки до суду, рідним покійної жінки надіслали й роз’яснення від департаменту примусового стягнення заборгованості ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ. ЕЛ. СІ». У документі компанія попереджає про те, що суд може стягнути борг примусово.

«У випадку не сплати заборгованості -Ваша кредитна історія буде зіпсована, на Вас чекає довга судова тяганина. Крім того, у випадку винесення судом рішення про примусове стягнення заборгованості, стягненням заборгованості буде займатися державна виконавча служба або приватні виконавці», - йдеться в попередженні.

Цікаво, що за запитом ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ. ЕЛ. СІ» можна знайти безліч скарг людей, які нарікають на шахраїв цього товариства. Окрім стягнення боргів клієнтів Укртелекому, «кредитні аферисти» виманюють борги за кредитами.

Більше того, люди розповідають, що після листів-попереджень та повісток до суду, інспектори стягнення заборгованості особисто телефонують «боржникам» і навіть повідомляють про особистий візит спеціалістів юридичного департаменту вище згаданого товариства.

У Єдиному державному реєстрі юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань вказано, що ТОВ «КРЕДИТЕКСПРЕС ЮКРЕЙН ЕЛ. ЕЛ. СІ» зареєстроване в Києві. Її кінцевий власник - швед Гост Леннарт Агрен, який також є засновником приватної компанії «КРЕДИТ ЕКСПРЕС ГРЕП БІ. ВІ», яка зареєстрована у Нідерландах.

Зв'язатися із цим підприємством не вдалося.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні