За добу у волинян шахраї видурили понад 50 тисяч гривень

0
-7
За добу у волинян шахраї видурили понад 50 тисяч гривень
До поліції продовжують звертатися ошукані волиняни. Зокрема, за останню добу через шахрайські схеми семеро людей втратили понад 50 тисяч гривень. Про це повідомляє поліція Волині.

30 серпня до 31-річної волинянки зателефонували нібито співробітники банку та порадили усі кошти з банківської карти перерахувати на інший рахунок, оскільки карту заблоковано. Внаслідок таких дій, жінка втратила 16 тисяч гривень.

36-річна лучанка надала у позику знайомій через соцмережу майже 5000 тисяч гривень. Жінка перерахувала на банківську карту. Пізніше стало відомо, що облікований запис знайомої зламали, а гроші отримали шахраї.

Ще одна лучанка при покупці в інтернеті надала шахраям особисті дані, через які вони отримали доступ до її банківської кари. Аферисти шахраї перерахували на свій рахунок 11 тисяч гривень.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження та тривають досудові розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні