Луцькі муніципали взялися знищувати рекламу сурогатного материнства

4
3
Луцькі муніципали взялися знищувати рекламу сурогатного материнства
Незаконну рекламу про сурогатне материнство, яку невідомі розвісили на стовпах у Луцьку, муніципали взялися ліквідовувати.

Про це ідеться у їхньому повідомленні у Фейсбуці.

За інформацією інспекторів, найбільше таких оголошень на вулицях Рівненській, Дубнівській, Задворецькій, Клима Савура, Олеся Гончара, Івана Огієнка та В'ячеслава Чорновола, а також в районі Київського майдану.

Муніципали запевняють, що виявлені оголошення вони знімають.

І додають, що найбільше таких оголошень біля дитячих садочків та шкіл.



Нагадаємо, невідомі розвісили по Луцьку оголошення із пропозицією стати сурогатною мамою за 18 тисяч євро. На рекламах не вказано ані номеру ліцензії, ані адреси лікарні, лише мобільні номери.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перебили бізнес
Відповісти
Я не розумію з якою метою це все робиться! Сурогатне материнство це така само послуга, як і інші. І повністю має право на рекламу! Я наприклад знайшла центр в столиці завдяки ось такому біг-борду! Зараз готуюсь до вступу в програму, чекаю на приліт іноземної пари, що вибрала мене. Нормальний центр і так важко знай, а без реклами це взагалі не реально!
Відповісти
Люди просто не стикалися і не знають ,яке це горе. Я була сурогатною матір'ю і на власні очі бачила, через що проходять батьки. Мої біо. намагалися 13 років завагітніти ,лиш потім вирішили скористуватися послугами сурогатної мами. В одному з центрів репродуктивної медицини Києва ми зустрілися. Умови програми були вигідні і для мене (розмір гонорару і страховка) і для біологічних батьків, я підходила ідеально.
Відповісти
Я була сурогатною мамою. і можу сказати з власного досвіду, що це не є "Легка робота". Наші люди тільки попліткувати вміють. Коли згорів мій будинок ,ми з чоловіком і дітьми буквально опинилися на вулиці.!!! Я була в розпачі. Але коли дізналася про спосіб заробити шляхом програми сурогатного материнства, то не вагалася. Клініку дійсно було знайти важко. Але, все реально! Центр погодився знімати мені житло з першого дня програми, оскільки я відразу сказала про свою ситуацію. Да й Біо.батьки виявилися на диво адекватними. Єдиний мінус, це ДУЖЕ СУВОРІ!!! Але, гроші отримала, все нормально.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні