В інтернеті посперечалися через волинських поліцейських, які порушили правила

18
2
В інтернеті посперечалися через волинських поліцейських, які порушили правила
У мережі Фейсбук розкритикували поліцію охорони Волині, котра зайняла автомобілем одразу два місця для паркування інвалідів.

Жваве обговорення вчинку охоронців тривало у групі "АвтоАндони Луцька".

Фото інциденту у п'ятницю, 5 січня, опублікував Володимир Шемедюк. Як видно зі світлини, поліція охорони припаркувалася поблизу торгового центру "Слон", що на вулиці Кравчука, 23.

Користувач Юлия Демчук наголсила, що це вже занадто, навіть якщо поліцейські приїхали на виклик.

"Тим більш, як на мене, біля Слона одні з найзручніших для паркування місця зроблені. Важко не стати рівно", - додала вона.

"Це джекпот", - написав Андрій Бєлов.

Натомість Олександр Лєсной зауважив, що в охоронців немає часу правильно припаркувати авто, адже мусять швидко реагувати на виклики.

"Та це ж вони якраз для інвалідів зайняли місця щоб ніхто інший случайно не став", - пише Олександр Ступак.

Богдан Бенесь назвав ситуацію "сині "бляхи".

"А хто з вас тут подумав, що на всі ВСІ свята ви вдома біля родини!! а вони на роботі, бо в такі дні в них посилений графік!!! щоб ви спокійно їли і спали!!! і чи дізналися ви причину їх виклику?? бо спрацьовує тривожна кнопка-і вони їдуть, а це вже щось недобре!" - наголосила Ірина Ірина.

Yura Kostechko заявив, що правила дорожнього-руху для всіх однакові.

На думку Яни Сасюк, така ситуація є цілком нормальною.

"Припустимо вас пограбували, ви викликали поліцію, невже ви будете чекати пока патрульні припаркуються правильно?" - зазначила вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багато людей урівнюють права простих людей та поліцейських.... Але не правильно, бо поліцейський має набагато більше прав та обовязків. поліцейські мають право порушувати,якщо йдеться про безпеку людей.
Відповісти
я їх не заставляла іти на таку роботу, не подобається - хай ідуть на завод
Відповісти
Це тобі все не подобається... баба менструальна.
Відповісти
Хтось маэ виконувати й таку роботу,й дана служба ii виконуэ досить добре. А когось поливать брудом набагато простiше ,чим працювати .
Відповісти
забагато в них прав, а от обов'язки є - тільки вони з ними не справляються...
Відповісти
ДСО (поліція охорони) - це люди які реально працюють і порівнювати їх з "любителями селфі" - зовсім недоречно
Відповісти
ДСО - сторожі , а не поліція .
Відповісти
А де включені проблискові маячки, якщо вони приїхали за викликом ?!
Відповісти
коли тебе будуть грабувати чи вбивати, поліція буде спочатку включати маячки та виконувати ПДР, а потім .... спасати твоє життя або життя твоєї родини.
Відповісти
вони, взагалі то, мали примчати вже з увімкнутими маячками!)
Відповісти
Мені, особисто здається, що якщо вони приїхали на виклик, то ми не маємо права указиватся їм, як їм паркувати авто, та вони й не замислюються в цю хвилину про це. А якщо вони приїхали за піцей і булочками на обід, то вони не праві на 100%.
Відповісти
хай би працівники" сільпо"відгукнулись - ДСО (поліція охорони) приїжджали на виклик чи на "опохмел"
Відповісти
Коментарникам яким цікаво то хай почитають різні посадові інструкції поліцейських і ДСО, писаки які критикують поліцію напевне ніколи не були в екстремальних ситуаціях, тому їм напевно невідомо що коли поліцейські приїжджають на кожен виклик то вони завжди працюють в екстремальних умовах, і на якісь отакі незначні правопорушення вони не мають часу реагувати коли" на канун" життя громадян, ваше життя .
Відповісти
Робити нехочу красти боюсь.піду в луцькі мєнти наймусь.отака в нас поліція.
Відповісти
ДСО приїжала на терміновий виклик, затримали грабіжника і нажали кнопку для виклику. В них напевно небуло часу багато щоб правильно пр ипаркуватися. В них така робота небезпечна.
Відповісти
Шановнi,любителi комментатори сама працюю в даннiй установi й можу запевнити що даний наряд приiжав в Сiльпо на виклик,а не за пивом,булочками й так дальше як тут дехто пише. Бiльшiсть з вас не уявляэ як це працювати iнколи в досить екстримальних ситуацiях ,а не робити селфi бiля машин. Так дiйсно машина не припаркована по правилах, але якби хтось з Вас хоча б день по був на iх мiсцi,то хотiлось би менi по бачити як би Ви шановнi комментатори паркувались. Перш нiж когось осуджувати й поливати брудом ,поставте себе хоча б на хвилину на мiсце людей якi працюють в данiй сферi.
Відповісти
Та тут парковка ні до чого. Просто не вимикаєте проблискові маячки і все.
Включили і паркуйтесь як вийде. Це буде безпечніше в для самих працівників. Час був виключити? То нащо казати що спішили, що не було часу?
В ПДР дозволено порушувати ПДР тільки з увімкнутими маячками, то нема чого вимикати. Претензій буде нуль та й працівникам безпечніше. Ніхто не підіпре машини і не буде фоткати правопорушення, бо вони на виклику і всі це зрозуміють по маячках.
А по факту це протокол.
Коли водія поліця затримує за те що не побачив в складній ситуації знак і поїхав не туди, то виписує штраф. І якщо не випише, то це вже зловживання службовим станлвищем через ігнорування порушення. І там пояснюй що спішив і в тебе проблеми, то не грає ролі. ПДР є ПДР і їх треба виконувати. Порушв, зафіксували, плати. Все просто. Або ламати систему "бо спів, бо не бачив, бо забув", або дасі розводити теревені тільки в однозначних по закону ситуаціях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні