На Волині троє людей претендують на одну вільну вакансію

0
5
На Волині троє людей претендують на одну вільну вакансію
У Волинській області на одну вільну вакансію претендує троє безробітних.

Сім з половиною тисяч людей. Стільки безробітних нарахували у Волинській області. В управління держстатистити кажуть, що більшість із них − жінки. Це близько чотирьох з половиною тисяч осіб, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Разом із тим забезпечити усіх вакансіями обласний центр зайнятості не може. Найбільший попит − на працівників з власним інструментом і працівників сфери торгівлі та послуг.

При навантажені три людини на одне робоче місце, за останній місяць вдалось працевлаштувати майже 800 волинян.

Порівняно з початком року, рівень безробіття у області зменшився. Ще у січні кількість людей, які шукали роботу, становила понад десять тисяч громадян.

Однак, в інформації держстату йдеться лише про тих громадян, які офіційно стали на облік у центрі зайнятості. Тож реальні цифри можуть бути суттєво більшими.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні