Українці можуть отримати по 100 тисяч гривень

0
Українці можуть отримати по 100 тисяч гривень
Мінсоцполітики відновлює програму "Рука допомоги" для підтримки малого бізнесу в рамках якої можна отримати 100,5 тисяч гривень. Бізнес зможе не повертати гроші, але за однієї умови, пише 24 канал.

Допомога малому бізнесу
Працездатні українці з-поміж членів малозабезпечених сімей зможуть отримати 100,5 тисяч гривень для власного бізнесу. Гроші можна буде не повертати, якщо протягом трьох років відкритий на одержані гроші малий бізнес заплатить податки та внески на суму від 100,5 тисяч гривень.

Щоб взяти участь у програмі потрібно:
бути безробітним та малозабезпеченим;
розробити фітнес-план;
не мати судимості.

Хто вирішуватиме чи надати гроші
Усі заявки розгляне спеціальна комісія, яка орієнтуватиметься на бізнес-план. Якщо вам виділять гроші, то ви повинні будете протягом 30 днів зареєструватися як фізособа-підприємець. На отримані гроші можна буде витратити на обладнання, створення бізнесу.

Якщо не сплатити податки та внески на 100,5 тисяч гривень, гроші доведеться повернути до бюджету. Проте кредит надають на три роки та без відсотків.

За бажанням гроші можна отримувати протягом усього періоду, або ж однією сумою після закінчення трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні