У луцькій мерії заявили, що працівниця, яка поскаржилась на «УКРОП», загубила ящик документів

8
1
У луцькій мерії заявили, що працівниця, яка поскаржилась на «УКРОП», загубила ящик документів
У Луцькій міській раді заявили, що працівниця департаменту соціальної політики, яка поскаржилась на утиски представників політичної сили «УКРОП», недобросовісно виконує свої обов’язки.

Про це стало відомо 29 листопада під час сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, начальник відділу державних соціальних інспекторів департаменту соціальної політики Галина Новоселецька звернулась до депутата Павла Данильчука зі скаргами на дії нового керівництва міської ради. З її слів, чиновники призначають нових працівників по знайомству та без проведення конкурсу.

Також вона заявила про залякування «старих» працівників.
Натомість в мерії вирішили спростувати ці звинувачення.

В.о. директора департаменту соцполітики Тетяна Корецька, яка тимчасово підміняє директора Вікторію Майбороду, заявила, що Галина Новоселецька порушниця дисципліни.

Зокрема, влітку у департаменті знайшли ящик неопрацьованих документів, за які відповідала Галина Новоселецька. За цим фактом у мерії провели службове розслідування.

«Вона проявляє недостатній контроль за документами у відділі і неналежно виконує свої обов’язки», - наголосила Тетяна Корецька.

Також чиновниця заявила, що працівників департаменту, якщо й звільняв, то ще покійний міський голова Микола Романюк, в подальшому ж працівників за їх згодою переводили на інші посади.

Нагадаємо, у червні цього року очільницю департаменту соцполітики Тетяну Книш перевели на посаду першого заступника директора луцького ЦНАПу, натомість соціальну політику очолила Вікторія Майборода.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильніше- "В Луцькій безмерії..."
Відповісти
Ось тобі і диктатура влади в діі..виступила проти,то тобі згадають всі "гріхи", а якщо нема - то намалюють, ще й "скелета " в шафі знайдуть..
Відповісти
Новоселецька професіонал, якщо вже її довели то зрозуміло, як працює в.о. дирекція та ставленникі міськради. Документи могли навмисно сховати, а потім підкинути. Міська рада вже не знає куди своїх запхати, краще вирішували проблеми Луцька
Відповісти
Новоселецька каламутить воду і це не перший раз. При Миколі Ярославовичу було те саме... людина не виконалу свою роботу, а говорить про утиски влади. Службове розслідування по ній ще триває, може це шантаж?
Відповісти
Шановні журналісти не перекручуйте інформацію, пишіть чітко та ясно.
Відповісти
Ще б з адміністрації позабирав у міськраду "кумів і друзів", віддамо по-знайомству і без конкурсу, ато попристроював деградованих шпіонів.
Відповісти
Odni gan-nu w merii....
Відповісти
A zuh nedobrosowisnuh-w "karamel",masag robutu,i zarplata krashcha!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні