Назвали найактуальнішу професію у Києві

0
4
Назвали найактуальнішу професію у Києві
Одною з найбільш затребуваних вакансій у столиці стала посада помічника вихователя. У столиці шукають 758 нянь. Помічників бракує в кожному другому дитсадку. Про це розповів працівник кадрової агенції Сергій Чермаков, - пише Газета.УА.

Щоб заохотити працівників йти на роботу їм пропонують безкоштовно вивчити іноземну мову чи влаштувати дитину в садочок поза чергою.

"В один із садочків шукали няню, то їй безкоштовно дарували щомісяця абонемент у спортзал. Ще одній няні пропонували раз на місяць відвідати косметичний салон. В Києві найчастіше пропонують влаштувати дитину поза чергою. Також пропонують танцювати, чи зробити безкоштовно манікюр. Більшість пропозицій не спрацьовують, бо нянями працевлаштовуються жінки у віці 45-56 років", - каже Сергій Чермаков.

Середня зарплатня няні по Україні 2800 гривень на руки.

"Зарплату нянь та технічних працівників давно треба переглядати. Її можна піднімати за рахунок місцевих бюджетів. Найкритичніша ситуація в Івано- Франківську та Львові. Щотижня маємо по 20-30 нових вакансій. Місцеві жінки їдуть працювати у Польщу. Їх беруть без освіти та знання мови на зарплату, яка у 7 разів вища від нашої", - додав експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні