У «Ласці» жахливі умови для тварин, - луцькі зоозахисники

2
5
У «Ласці» жахливі умови для тварин, - луцькі зоозахисники
Луцькі зоозахисники стверджують, що тварини у комунальному підприємстві "Ласка" живуть в непридатних для існування умовах.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Нагадаємо, у липні цього року активісти організації «Волинське об’єднання зоозахисту» просили звільнити директора «Ласки» Дану Новарчук. Активісти звинувачували Новарчук у тому, що тварини в «Ласці» не вакцинуються, не лікуються та утримуються в антисанітарних та аварійних умовах.

Зоозахисниця Катерина Собуцька каже, що на те, що їдять собаки і коти в притулку, не можна навіть дивитись. А між здоровими тваринами живуть і хворі.

Активісти стверджують, що на територію притулку «Ласка» їх не пускають.

Натомість керівник звіринця Дана Новарчук каже, що для поліпшення умов бракує рук і фінансів і навіть зоозахисники не поспішають їм допомагати.

Наразі притулок «Ласка» розбудовується, зводять нові вольєри. А зоозахисники готуються до мітингу, який відбудеться у неділю, 15 жовтня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як би не було, проте до Дани собак у місті просто відстрилювали, а Дана змогла органзувати хоч такий, але притулок. А всі, хто там багато критикує самі б щось створили краще.
Відповісти
Проїздив через село Білашів ковельського району бачив оголошення про відстріл безпритульних собак 20 березня 18 року . люди рятуйте невинних тварин. Не будьте звірами. Поможіть хто може
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні