Польща назвала умови, коли збудує нові пункти пропуску

0
-5
Польща назвала умови, коли збудує нові пункти пропуску
В МЗС Польщі вважають, що нових пунктів пропуску на кордоні з Україною не відкриватимуть, поки не буде налагоджено роботу вже існуючих.

Про це сказав заступник міністра закордонних справ Польщі з питань безпеки, консульських справ і східної політики Бартош Чіхоцкі, який 19 вересня прибув у Київ, щоб зустрітись із українськими посадовцями, в тому числі із заступницею міністра закордонних справ України Оленою Зеркаль.

Його слова наводить "Громадське".

"Перед тим, як відкривати нові пункти пропуску, пропоную зорієнтуватись на тому, щоб пункти, які наразі існують, почали працювати в цивілізований спосіб. Українська сторона чудово знає, що потрібно зробити для того, щоб ці пункти почали працювати задовільно. Тільки тоді, коли це вдасться, будемо розмовляти про наступні пункти пропуску", – сказав Чіхоцкі.

"Зараз готується документація для створення нового переходу біля Перемишля, в планах ще один – на півночі Волині" - розповів тоді він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні