У Луцьку маршрутка не зупинилась жінці з візочком, бо була переповнена

6
-5
У Луцьку маршрутка не зупинилась жінці з візочком, бо була переповнена
У Луцьку водій маршрутки №28 не зупинився жінці з коляскою, показавши жестами, що автобус переповнений.

Таку відповідь на звернення щодо інциденту отримав очевидець ситуації Андрій Білан.

Нагадаємо, у Луцьку водій маршрутки не зупинився перед жінкою з коляскою. Згодом начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Анатолій Миронюк розповів, що водія не покарають, адже немає доказів.

Так, після звернення Андрія Білана на веб-платформу «Відкрите місто» з водієм транспортного засобу провели бесіду.

«Водій жестами пояснив пасажирці, що автобус переповнений на, що отримав відповідь, також жестами, - проїжджай. Словом, театр нового часу пантоміма царює в міських маршрутках нашого міста. Незважаючи на пояснення водія, в разі повторення подібних скарг йому може загрожувати звільнення», - зазначає активіст.

За словами Андрія Білана, проблеми в транспортній системі міста потрібно вирішувати комплексно, а не «звішувати» на водія вину.

«Як показали перевірки за участі працівників «Укртрансбезпеки», в міських маршрутках Луцька водії працюють понаднормово, порою до 13 годин на добу. Все це впливає на емоційно-психологічний стан водіїв, який може призводити до конфліктних ситуацій з пасажирами чи до аварійних ситуацій на дорозі. Проблема криється і в тому, що перевізники не цінують своєю репутацією та своїми працівниками», - заявив він.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То що він поганого зробив?! Кути він мав її всяти, на дах?! Я водіїв не захищаю, вони теж не бодарки. Але в даній ситуації він поступив правильно. Він її не проігнорував, а пояснив, що місця нема. Чи може вона хотіла йому з калясколю на руках сидіти?! Чи може мав водій вигнати 5 пасажирів, щоб вона поїхала?!
Відповісти
Цікаво,будь що і вже звільняти,а хто працювати буде за таку зарплату.Умови праці-крісло,руль.нормальної обідньої перерви навіть нема і туалет шукати треба самому не відь де.зарплата як пощастить.Здебільшу не дуже а відповідальність велика що секунди!!!і морально водієм маршрутки працювати дуже важко
Відповісти
Я не розумію таких мамусь, якщо тобі кудись потрібно з дитиною то планувати треба раніше і взагалі планувати що це час пік і не тиснутися з малою дитиною в напхану по потолок маршрутку і стогнати що місця нема і взагалі ніхто не вступає. А нема кому і уступати місце бо там бабульки позаймали місця які ну дуже спішать на ринок.
Гарно погода можна і прокататися і пройтися,а як погана погода то й нема чого соватися;)
Відповісти
Транспортну систему в Луцьку потрібно міняти .Водії працюють 13 год. в суткі , а толку ноль. Транспортний віділ має давати якісь пропозиції, а не відпискі .Неможе поїхати в інші міста України і в інші держави як там вирішується це питання. Для чого в місці стільки маршруток на які постійно люди жаліються. Пенсіонери в час пік хай платять в тролейбусі , щоб люди могли доїхати на роботу. Цеж елементарно як в Тернополі. От і закупляють вже нові тролейбуси. Хай рідше , але почіткому графіку іде тролейбус і графік на кожній зупинці. Ну цеж елементарно. Проїзд в тролейбусі не фіксований ,а в залежності який шлях пасажир проїжає як в Любліні. І викорінити цей маршрутний мотлох з Луцька . Міські маршруткі їздять, приміські їздять тролейбуси перевозять пенсіонерів в час пік.
Відповісти
Перед тим, як дітей народжувати, потурбуйтесь, щоб у вас була власна машина, чи хочаб гроші на таксі. Водій вам нічого не винен!
Відповісти
де ти такий розумний взявся...потурбуватись на зарплату в 5-6тис? Чи за кордоном на заробітках? Чи в нас махінації прокручувати? Які ще варіанти?! Тільки реальні і законні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні