Луцького водія, який не зупинився перед жінкою з візочком, не покарають

3
-1
Луцького водія, який не зупинився перед жінкою з візочком, не покарають
Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Анатолій Миронюк розповів, за яких обставин водіїв можуть притягнути до відповідальності за вчинені порушення.

Нагадаємо, 28 липня активіст Андрій Білан побачив, як водій маршрутки №28 не зупинився на вимогу жінки з коляскою. Про це він написав на веб-платформі «Відкрите місто».

«На якій підставі управління має проводити перевірку? На підставі слів Білана? Суд не бере до уваги таку інформацію, бо потрібен матеріальний доказ. Якщо навіть директор підприємства повірить на слово і притягне водія до відповідальності, то водій подасть до суду за несправедливе стягнення. Суддя скасує наказ на стягнення, бо це не доведено», - зазначив Анатолій Миронюк.

За його словами, доказами таких ситуацій можуть бути показання кількох свідків, відео.

«У свою чергу, водій має визнати свою провину. Якщо водій визнає, то йому оголошують догану чи звільняють з роботи. Якщо ж ні – це судова справа. Директор не може вчинити ніяких дій щодо водія. Директор може провести інструктаж. У цьому випадку, коли водій не зупинився жінці з коляскою інструктаж теж проведуть», - розповів він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Миронюка давно пора гнати , як с*рливого кота !!!
Відповісти
А що перевірити реєстратор у маршрутці ніяк не можна?
Відповісти
Безнаказаність провокує на нові "подвиги" хамовитих водііів.А "беззубість" теперішньоіі влади наводить на думку що влада займає чуже місце....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні