У Луцьку маршрутчик не зупинився для жінки з коляскою

6
2
У Луцьку маршрутчик не зупинився для жінки з коляскою
У Луцьку водій маршрутки не зупинився перед жінкою з коляскою.

Про це написав місцевий активість Андрій Білан на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Відсутність контролю міських маршруток розв'язує руки водіям, які себе мало не щодня поводять все більше нахабно. Сьогодні трапився випадок, коли водій маршрутки № 28, номера АС 5744 ВА, не зупинився на прохання жінки з коляскою. Схоже на те, що не всі водії міських маршруток з охотою беруть пасажирів з малими дітьми та коляскою", - йдеться у дописі.

Чоловік зазначає, що все частіше лучани скаржаться на діяльность міських маршруток. Брудні салони, обірвані місця для сидіння, курсування рейсів до дев'ятої чи десятої вечора, бо далі сенсу не бачать їздити, оскільки пасажирів небагато. Часто водії зупиняються на зупинках за власним бажанням.

"Чи то білетів можуть дати цілу пачку, чи то гонки влаштувати дорогами, чи от наприклад GPS вимкнути - що хочуть, то і роблять", - додає Андрій Білан.

Нагадаємо, на днях лучанка Анна Поліщук зареєструвала петицію стосовно введення штрафів для водіїв маршрутних таксі за вимкнені GPS-навігатори.

"На мою думку, в нашому місті Луцьку немає господаря, тому і відбувається така безгосподарність міських чиновників", - підсумовує Білан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ці маршрутчики їздять хто як хоче !
Відповісти
ХАМИ....НЕДОЛЮДКИ !!!
Відповісти
А давайте дозволимо іім ще впртість проіізду підняти,може чемними стануть
Відповісти
" ... для жінки з візочком "
Відповісти
Задовбали в такі автобуси з калясками лізти, ставте вдома і дитину на рукі, як було колись, а якщо з каляской то в тролейбус! А то пів салона займають, безсовісні!
Відповісти
Шановний , якщо маєш дружину і дитину то повинний розуміти що іноді доводиться і пхатися у маршрутку . І безсовісні тут водії а не жінки з дітьми.......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні