У Луцьку просять штрафувати маршрутчиків за вимкнені GPS - навігатори

3
7
У Луцьку просять штрафувати маршрутчиків за вимкнені GPS - навігатори
Лучанка хоче, аби водіїв маршруток штрафували за вимкнені GPS - навігатори.

Таку пропозицію вона оприлюднила на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Жінка зазначає, що відсутність навігаторів є не зручною для жителів міста. Оскільки вони не можуть відслідкувати у системі "МАК", коли приїде той чи інший транспортний засіб.

"Прошу розглянути можливість введення штрафів за відключені пристрої моніторингу (GPS-навігатори) в маршрутках - через відсутність яких в системі "МАК" деяких маршрутів взагалі не видно", - пише Анна Поліщук.

За словами жінки, перевізники стверджують, що пристрої на певних маршрутах на поточному ремонті, але цей ремонт триває місяцями.

"Найчастіше при розмові з водієм з'ясовується, що "маячок" забули увімкнути; не вмикають спеціально, щоб конкуруючий маршрут не їхав швидше, бо тоді клієнтів менше. Тому що обслуговування дороге і власник не хоче платити. Для чого тоді витрачались кошти на систему "МАК" і показувались громаді усі плюси даної системи?" - обурюється жінка.

Лучанка просить налагодити таку систему для того, аби вранці людям зручніше було діставатися до місць призначення.

Для того, щоб петицію розглянули у міській раді за неї мають проголосувати 300 осіб. До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивне питання "Для чого тоді витрачались кошти на систему "МАК" і показувались громаді усі плюси даної системи?"
Відмити гроші, хіба не зрозуміло?
Відповісти
І за розмови по телефону під час руху теж треба їх штрафувати
Відповісти
Ні,не так,штрафувати за хамське ставлення до невинної людини та за ігнорування дітей...а то ті гопніки деколи планку перегинають...а так все влаштовує....не влаштовує лише одне...на гпз одинадцятим маршрутом треба через усе місто летіти,що,не вигідно пустити через рованці транспорт,чи там якомусь магнату не вигідно,бензину менше піде,дурню,люди постійно їздитимуть на роботу і навпаки...12 маршрут не вирішує це питання,ось так
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні