Пустка на Старому ринку у Луцьку: базарники страйкують. ФОТО

13
14
Пустка на Старому ринку у Луцьку: базарники страйкують. ФОТО
Підприємці Центрального ринку Луцька оголосили страйк.

У середу, 30 серпня, вони масово не вийшли на роботу. Натомість - зібралися під стінами міської ради.

Зауважимо, сьогодні у Луцькраді відбудеться сесія. Одне з головних питань – непродовження договору оренди землі обласній спілці споживчих товариств. Якщо це рішення буде прийнято, частині підприємців доведеться «з’їхати» з Центрального ринку. Натомість на цьому місці у мерії пропонують облаштувати парковку і місце для пересувних цирків.

Працівники ринку обурені такою пропозицією депутатів і чиновників оголосили страйк.

Сам же ринок - зачинений. Не працює жоден контейнер.

Водночас підзаробити сьогодні вирішили селяни, які привезли власну городину і молочні продукти. Вони вишикувались в ряд під стінами ринку. Схоже, у них сьогодні виручка буде чимала, адже туди сходяться усі містяни, які запланували покупки цього дня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і зараз під шумок можна винести пару контейнерів)))))
Відповісти
правильно на гпз
Відповісти
Яка краса! Тиша! Спокій і порядок! Миру і вічного спокою, вам шановні "базарники". Амінь.
Відповісти
Дуже правильне рішення , ринок промислової та групи легкої промисловості давно віджив своє, а ось бабульки з села нам потрібні, я хожу тільки за садовиною. городниною - зробить ним умови. хоча б як У Бресті, Лучани будуть дуже вдячні владі, а Шанхай з колготами та гуманітаркою на х..... не потрібен.
Відповісти
Ринок повинен бути для виробників с/г продукції , селян, що продають вирощене на своїх городах та для людей, які щось виготовили чи зробили своїми руками, а не для перекупників різного барахла.. Зробіть гарний ринок в українському стилі з вимогою красиво все оформлювати та продавати . А наш народ придумає. Тоді лучанам не буде соромно за наш ринок під замком.
Відповісти
Пересувні цирки? Їх ще не заборонили? Чекаю з нетерпінням закону про заборону знущання над звірами. А те, що ринок знесуть, то слава Богу! Давно пора!!!
Відповісти
Розчистити там все, щоб була площа, зробити як в Чехії, з 7 до 12 можна приїхати і продавати, просто взяти дозвіл, наприклад у міській раді. Надіюся, що зроблять там красоту.
Відповісти
Я тeж за щоб там нe було ринку бо ми з тим ринком в цeнтрі міста маємо вигляд нe європeйського міста а якeсь забитe сeло
Відповісти
Давно пора прибрати всі ці барикади з контейнерів. Мова про це вже не один рік йде. Цей ринок- це ганьба міста.
Відповісти
А як людям виживати які живуть тільки з ринку Мерія допоможе?
Відповісти
Почати працювати,а не барижничати
Відповісти
Переносити ринок,нажаль, необхідно. Такий свинарник в центрі міста та біля замку просто недопустимим.
Відповісти
Ну скільки можна жувати, зметіть той ринок врешті решт. Люди привикнуть до нового місця і буде все добре.- приклад північного ринку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні