«Говоріть-не говоріть, школярам це байдуже», - лучани хочуть вигнати зі шкільних лінійок чиновників

6
6
«Говоріть-не говоріть, школярам це байдуже», - лучани хочуть вигнати зі шкільних лінійок чиновників
Лучани просять заборонити чиновникам приходити на шкільні лінійки до 1-го Вересня та Останнього дзвоника.

Таку пропозицію знаходимо на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"Пропонується нововведення, за яким на шкільні свята 1-го Вересня та Останнього дзвоника не допускати до участі місцевих чиновників та депутатів усіх категорій та рангів. Нехай слово до виступу мають лише вчителі,учні та їх батьки навчального закладу", - написав Віктор Макаревич.

Також автор петиції пропонує заборонити виступ та будь-які дії духовенств, оскільки в України є вільне віросповідання. А присутність чиновників на шкільних лінійках називає "проявом старої, комуністичної, піонерсько-комсомольської системи".

"Зрозумійте нарешті,що ваші соціально-політичні монологи про пластикові вікна/двері/жалюзі/комп'ютери/принтери/сканери вже нікому не потрібні. Це все вже стало нормою,а не заробітком голосів на майбутніх виборах", - написав він.

Також чоловік зазначає, що виступи чиновників "затягують" лінійки на години і тому під час перебування на вулиці у спекотну погоду дітям стає зле.

"Учням протипоказано довге перебування на відкритих шкільних майданчиках. Особисто я був свідком кільканадцятьох випадків падіння долу дітей-школярів під час годинних шкільних свят-лінійок, допоки не виступлять усі чиновники/депутати міста чи населеного пункту", - написав Віктор Макаревич.

"Ваші слова вже нікого не здивують, вони нікому не потрібні - це марне гаяння часу як для вас, так і для учасників шкільних свят. Всі вже все знають.

Надворі 21 сторіччя, не кам'яний вік. Говоріть-не говоріть, школярам це байдуже, а їхнім батькам лише нерви бентежить!!!" - додав чоловік.

Наразі така петиція набрала 4 голоси з 300 потрібних.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
100% заберіть їх подалі нехай в кабінетах оратнічають
Відповісти
правильна петиція!!
Відповісти
Ну то нехай автор петиції, батьки, вчителі, учні... самі ті школи і садочки будують, за свої гроші раз вже такими "вумними" та "розумними" поставали!!!
Відповісти
Стільки скільки батьки дають на ремонт,на клас і т.д..можна було б і побудувати одну точно. Так що завучу не вумнічайте Ви;)
Відповісти
МУДИЛО, це за наші гроші будується усе а не за партійні і депутатські
Відповісти
А батько може і в морду дати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні