В Англії виключення зі шкіл за наркотики досягло апогею

0
1
В Англії виключення зі шкіл за наркотики досягло апогею
В Англії за минулі два роки з шкіл виключили рекордну кількість учнів за вживання наркотичних речовин - 9250 осіб. Про це повідомляє Кореспондент.НЕТ посилаючись на Бі-бі-сі та статистику Міністерства освіти.

В цілому найбільше виключень зі шкіл було зафіксовано в Йоркширі і Хамбері. У цьому регіоні школи з різних причин виносили рішення про тимчасове відсторонення від навчання понад 50 тисяч разів.

Збільшення кількості дітей, які вживають наркотики, фахівці пов'язують з тим, що в їхньому оточенні це часто вважається "соціальною нормою".

Зазначимо, що в Україні третина українських учнів у віці 11-17 років мають досвід куріння. Крім того, кожен дев'ятий підліток хоча б раз у житті вживав марихуану.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні