--> У Луцьку біля школи чоловік продавав наркотики | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку біля школи чоловік продавав наркотики

0
1
У Луцьку біля школи чоловік продавав наркотики
У Луцьку чоловік, який торгував наркотиками на зупинці громадського транспорту поблизу гімназії №4, отримав 3,5 роки позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 13 березня, передає ІА «Волинські новини».

Під час судового засідання вдалося встановити, що обвинувачений купив з метою збуту порошкоподібну речовину білого кольору, яка містить у своєму складі амфетамін.

Так, зберігаючи наркотики при собі, чоловік переніс на зупинку «Гімназія №4», що на проспекті Волі. Під час проведення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки обвинувачений за 400 гривень незаконно збув один паперовий згорток з порошкоподібною речовиною, яка згідно з висновком судової експертизи містить у своєму складі амфетамін, масою 0,4205 г.

Також обвинувачений на вулиці П’ятницька Гірка збував порошок, який містить у своєму складі психотропну речовину PVP.

Так, між прокурором та обвинуваченим була укладена угода про визнання винуватості. Варто зазначити, що чоловік раніше був неодноразово судимий.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна на праві приватної власності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні