На півдні Італії затримали 116 мафіозі

0
1
На півдні Італії затримали 116 мафіозі
На півдні Італії поліція в ході спецоперації затримала 116 членів мафіозних структур.

Про це повідомляє Захід.НЕТ із посиланням на La Republica.

У результаті спецоперації члени 24 мафіозних кланів, зокрема «Ндрангети» і «Коза Ностри», опинилися під арештом. Метою спецоперації, до якої залучили понад тисячу правоохоронців, було затримання 116 представників кримінальних угруповань.

У провінції Апулія були затримані 27 людей. Серед них виявилися мери двох міст – мер Аветрана (провінція Апулія) Антоніо Міна і мер Еркье (провінція Салерно) Джузеппе Маргеріта.

Ще 54 осіб, яких підозрюють у зв'язках з угрупованням одного з ватажків «Коза Ностри» Бенедетто Сантапаола, затримані в провінції Катанія.

Затриманим інкримінують вимагання, хабарництво, відмивання грошей, напади на людей, незаконне зберігання вогнепальної зброї і наркоторгівлю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні