--> Італійська мафія «поклала око» на 209 млрд євро коронавірусної субсидії від ЄС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Італійська мафія «поклала око» на 209 млрд євро коронавірусної субсидії від ЄС

0
3
Італійська мафія «поклала око» на 209 млрд євро коронавірусної субсидії від ЄС
Італійська мафія захотіла нажитись на коронавірусних проблемах країн та присвоїти частину виплат із масштабного фонду спасіння європейської економіки.

Про це повідомляє Bloomberg.

Представники найбільших угруповань, у тому числі «Ндрагети» з регіону Калабрія та знаменитої сицилійської «Коза Ностри», почали вступати до підприємств із різних секторів економіки у надії отримати фінансову допомогу від Євросоюзу.

За даними поліції, злочинці ретельно вибирають компанії-«жертви». Більшість з них належать до ІТ-індустрії, або пов'язані з екологічними проєктами. Саме вони були раніше вибрані керівництвом ЄС як пріоритетні отримувачі субсидій.

Мова йде про безпрецедентний за своїм розміром і функціями фонд відновлення європейської економіки. Він внесений у зовнішній бюджет ЄС та розрахований на 1,8 трильйона євро.

Частка Італії, як однієї з найбільш постраждалих від коронавірусу країн, складе 209 мільярдів євро. Як саме мафіозі збираються виводити отримані кошти від компаній, не уточнюється. Зазвичай злочинці надають цим компаніям фінансування у вигляді кредитів або нав'язують їм своє партнерство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні