«Мати подумала, що діти просто заснули»: подробиці жахливої трагедії на Волині

2
11
«Мати подумала, що діти просто заснули»: подробиці жахливої трагедії на Волині
Літня гроза принесла велику трагедію у волинську родину. У селі Поступель Ратнівського району блискавка вбила одразу двох дітей – брата і сестру.

Як розповів «Волинь24» Поступельський сільський голова Сергій Борисюк, 14-річна Ірина та 11-річний Сашко – з порядної, працьовитої родини.

Зі слів чоловіка, ще вранці мама разом з 11-річним сином пасла корів. А після обіду жінку змінила донька. Близько другої години діти разом вирушили на пашу. Як виявилось, востаннє…

Коли здійнялась буря, мама пішла шукати дітей, та не встигла – знайшла їх вже мертвими. Спершу жінка подумала, що вони просто позасинали, але розбудити їх так і не змогла. Обох дітей вбила блискавка.

На місце трагедії викликали слідчих та судмедекспертів. Того ж дня зробили розтин і вже о першій ночі дітей у домовинах привезли додому.

Поховають їх сьогодні, 30 червня, у рідному селі.

В родині залишилось ще четверо дітей.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба притягнути до відповідальності адміністрацію школи, Облоно,Міносвіти,Мін гуманпитань за те що дітей не вчать основам безпеки, а навч.плани всяким непотрібом забивають
Відповісти
Воистину , ты забираешь лучших
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні