Повалені дерева і порвані дроти: луцькі комунальники розгрібають наслідки негоди

1
7
Повалені дерева і порвані дроти: луцькі комунальники розгрібають наслідки негоди
У Луцьку комунальники прибирають вулиці після сильної грози, що прокотилась містом.

29 червня у Луцьку був страшний буревій, який повиривав з корінням дерева, повалив білборд та порвав контактну мережу.

Тепер комунальники працюють над усуненням наслідків негоди. Про це у Фейсбуці повідомив в.о. міського голови Ігор Поліщук.

«В місті тривають активні роботи по усуненню наслідків сьогоднішньої негоди. Спільними зусиллями працівники комунальних служб та комунальних підприємств міста разом із державною службою надзвичайних ситуацій прибирають повалені дерева та гілля з доріг, відновлюють лінії електропередачі та контактну мережу електротранспорту», - написав посадовець.

З його слів, від гілля і дерев уже почистили вулиці Ковельську, Володимирську, Львівську, Гнідавську, Глушець, проспект Відродження. Найбільший «урожай» зібрали на вулиці Ковельській, де негода повалила шість дерев та пошкодила 200 метрів контактної мережі електротранспорту.

«Пізно ввечері та вночі працюватиме прибиральна техніка. Також завтра зранку житлово-комунальні підприємства будуть проводити роботи по ліквідації наслідків негоди на прибудинкових територіях», - додав Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А... Лінії електромереж коли будуть відновлюватися?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні