В «Оксфорд Медікал» – якісна та безпечна лазерна епіляція*

6
2
В «Оксфорд Медікал» – якісна та безпечна лазерна епіляція*
Більше року у Луцьку працює медичний центр «Оксфорд Медікал», який зібрав кращих фахівців у своїх галузях. Їм довіряють вирішення найскладніших і найделікатніших проблем.

Хірурги, терапевти, неврологи, кардіологи… Тепер до когорти професіоналів приєднався й лікар-косметолог.

У відділенні естетичної косметології «Оксфорд Медікал» проводять усі необхідні процедури для краси та молодості шкіри. Це гігієнічні чистки, масажі, маски, ін’єкційна косметологія (мезотерапія, біоревіталізація, омолоджуючі ін’єкції, контурна пластика) тощо.

Серед них чільне місце посідає лазерна епіляція. Про те, як проводять цю процедуру в «Оксфорд Медікал» та чому не варто її боятись, розповідає лікар-косметолог Ольга Вольга.


В «ОКСФОРД МЕДІКАЛ» – СУЧАСНИЙ ЛАЗЕР З СИСТЕМОЮ ОХОЛОДЖЕННЯ

З її слів, лазерна епіляція – це процедура, направлена на видалення небажаного волосся на тілі. Її можна проводити з допомогою різних апаратів, однак в «Оксфорд Медікал» лазер – один з найновіших та найсучасніших.

«Лазер Candela – це золотий стандарт для Америки та Європи. Одна з його основних переваг – фреонова система охолодження. Вона робить процедуру комфортною і практично безболісною», - наголошує лікар.
В «Оксфорд Медікал» - найсучасніший лазер
В «Оксфорд Медікал» - найсучасніший лазер

ЯК ПІДГОТУВАТИСЬ ДО ЕПІЛЯЦІЇ

Лазерну епіляцію можна проводити в усіх місцях, де є небажане волосся – під пахвами, на ногах, в зоні бікіні і навіть на обличчі. Обмежень тут немає. Головне – правильно підготуватись.

Попри те, що сонячні промені – не найкращий товариш лазерної епіляції, проводити процедуру можна й влітку. При цьому не бажано засмагати за два тижні до процедури і необхідно користуватись сонцезахисними кремами з високою ступінню захисту два тижні після неї. Це допоможе вберегти шкіру від опіків та пігментації. Також не варто приймати гарячу ванну у перший день після сеансу. Оце й усі обмеження.

Натомість лазерна епіляція має чимало переваг перед восковою чи шугарингом. Перед лазерною епіляцією не потрібно волосся відрощувати, навпаки – його необхідно поголити. Виняток – обличчя, тут майстер самостійно вкоротить волосся до потрібної довжини.

Ще один плюс – на процедури не треба ходити часто, їх проводять спочатку з інтервалом у місяць-півтора, а пізніше – раз на два-три місяці. Також вона практично повністю позбавляє небажаного волосся.
Досвідчений косметолог зробить процедуру комфортною і безпечною
Досвідчений косметолог зробить процедуру комфортною і безпечною

Ольга Вольга радить не вірити міфу, що лазерна епіляція робить шкіру абсолютно гладенькою раз і назавжди. Через півроку чи рік декілька світлих волосин можуть з’явитись, якщо цьому сприяє гормональний фон, втім їх видалення вже точно не стане проблемою.

«Якщо людина абсолютно здорова і не має ендокринних захворювань, імовірність того, що волосся зовсім не буде, дуже висока», - запевняє фахівець.

ІНДИВІДУАЛЬНА РОБОТА З КЛІЄНТОМ

Ольга Вольга наголошує – усі нюанси епіляції з кожним клієнтом обговорюють індивідуально. Особливу увагу приділяють людям із чутливою шкірою.

«Для чутливої шкіри ми виставляємо мінімальну потужність лазера і постійно спостерігаємо за реакцією. Людині повинно бути комфортно. Щоб під час епіляції нестерпно пекло – такого бути не може», - переконує лікар.

А після епіляції на шкіру товстим шаром наносять пантенол та сонцезахисний крем. Загалом процедура триває близько 15 хвилин для зони під пахвами, до двох годин – для ніг, зони бікіні та під пахвами. Для бажаного ефекту потрібно пройти від шести до 12 сеансів. Однак, вже після першого волосся посвітлішає і стане тоншим, не буде утворюватись щетина після гоління.
Після епіляції на шкіру товстим шаром наносять пантенол
Після епіляції на шкіру товстим шаром наносять пантенол

Зауважимо, протипоказань для лазерної епіляції небагато, серед них – онкологічні захворювання, цукровий діабет, гормональна дисфункція, погана регенерація тканин, виразкове розширення вен.
В усіх інших випадках перед лазерною епіляцією варто просто проконсультуватись з лікарем-косметологом.

До речі, задля комфорту клієнтів прекрасної та сильної статей в медичному центрі працює й чоловік-косметолог.

В «Оксфорд Медікал», що на вулиці Євгена Сверстюка, 1 у Луцьку, часто тішать своїх пацієнтів вигідними пропозиціями та акціями. За усіма новинками можна слідкувати на сайті медичного центру https://luck.oxford-med.com.ua/, або телефонуйте (0332) 2 000 22

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось робив у них ?
Після випадку з тим як жінку обпекли в одному із салонів, то не знаєш чи варто йти.
Відповісти
Я робила,мені сподобалось. Головне що не болить і побачила результат.
Відповісти
Вы думали о своем здоровье пока Вы молоды? Каждый из нас задумывается о том что он болен только тогда, когда столкнулся с хворью.
И обычно это бывает уже очень поздно.
По этому лучше заблаговременно начинать что то делать, чтоб в будущем быть здоровым и жизнерадостным.
Я вычитал много полезного и важного из одного сайта и по сей день делаю техники для улучшения своего здоровья.
Вот несколько полезных статей:
https://yazdorovv.com/bolezni-lechenie/nervnaya-sistema/429-simptomy-i-lechenie-toksicheskoy-adenomy-schitovidnoy-zhelezy-dieta.html
Відповісти
У моего лучшего мужчинки появился простатит. И куда мы только не писали, нам врачи помочь не могли.
Я занялась изучением и сбором информации.
И наткнулась на сайт - https://prostatitoff.com/.
Нашла много нужной информации и кое что уже начали применять.
Кстати вот одна из полезнейших статей: https://prostatitoff.com/prostatit/kak-snyat-pristup-prostatita-v-domashnix-usloviyax.html
Відповісти
У моего дорогого мужчины появился простатит. И куда мы только не писали, нам врачи помочь не могли.
Я занялась поиском и сбором информации.
И наткнулась на ссылку - https://prostatitoff.com/.
Нашла много нужной информации и кое что уже применили.
Кстати вот одна из полезнейших новостей: https://prostatitoff.com/
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно узнал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел большое количество народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/trutneviy-gomogenat/920-poluchenie-i-xranenie-trutnevogo-gomogenata.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-medom/lechenie-pischevaritelnoy-sistemu/119-pri-xronicheskix-zaporax.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/708-lechenie-nevralgii-trojnichnogo-nerva-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні