У луцькому МЦ «Оксфорд Медікал» лікують варикоз лазером*

0
9
У луцькому МЦ «Оксфорд Медікал» лікують варикоз лазером*
Важкість у ногах, підвищена втома, біль по контуру вен - це перші симптоми варикозу. Варто задуматись над причинами, що призвели до такого стану.

Розібратись із проблемою допоможуть у МЦ «Оксфорд Медікал», що знаходиться у Луцьку на вулиці Винниченка, 14! Лікарі медичного центру у Луцьку лікують варикоз без хірургічного втручання, використовуючи лазерне випромінювання.

Хвороба з’являється поступово. Причини варикозу можуть бути різні: важка фізична праця, спадковість, малорухливість, зайва вага.

Перша стадія проявляється стомленістю ніг, набряками гомілок та невеликими горбиками вен на ногах.

«На початку цього захворювання ми пропонуємо носити компресійний трикотаж. Призначаємо венотоніки, які підвищують тонус вен і зменшують проникність капілярів», - розповідає лікар-флеболог Микола Ігорович Чиж.



Друга стадія протікає з більш болючими відчуттями. Людина постійно «чує» хворобливі ділянки вен та часто починаються судоми ніг уночі. В таких випадках не варто займатися самолікування, а слід негайно звернутись до спеціалістів.



Коли хворий на варикоз уже спостерігає на ногах розширені вени у вигляді темно-синіх «канатів», це означає, що хвороба досягла третьої стадії.

В цих двох випадках лікарі «Оксфорд Медікал» рекомендують склеротерапію та лазерну коагуляцію уражених вен.

«Ця процедура запаює хворі ділянки вен, які потім заростають, не лишаючи слідів. Технологія базується на проникненні лазерного світловода у просвіт вени, який своєю енергією формує щільний тромб», - розповідає лікар-флеболог Микола Ігорович.

Таку безопераційну методику лікування у «Оксфорд Медікал» називають «ендовазальною лазерною коагуляцією вен». Її основною перевагою є, те що пацієнту не потрібно «лягати під ніж» аби вилікувати варикоз.

«Після цієї процедури не лишається жодних слідів чи рубців. Проводять методику за допомогою місцевої анестезії, після дії якої пацієнт може відразу залишити медичний центр», - розповідає Микола Ігорович.



Слід запам’ятати, що після такого лікування пацієнт повинен дотримуватись усіх рекомендацій для повного одужання. після операції через 7-10 днів прийти на повторну консультацію до
флеболога.



Зателефонувати для консультації чи записатись на прийом до спеціалістів «Оксфорд Медікал» можна за номером (0332) 20 00 22, за адресою м.Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1 або на сайті https://luck.oxford-med.com.ua/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні