У першому ж рейсі «Ковель – Холм» поламали туалет, - Кошарук

3
0
У першому ж рейсі «Ковель – Холм» поламали туалет, - Кошарук
Заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук поділився враженнями від подорожі новим рейковим автобусом "Ковель-Хелм".

"Зручні сидіння, опалення та кондиціонування повітря, біотуалет. Прикро лише одне: комусь із відвідувачів у першому ж рейсі вдалося вивести з ладу туалет, адже, певно, було «складно» дотриматися певних інструкцій з експлуатації", - пише посадовець на своїй сторінці у Фейсбуці.

Кошарук зазначає, що у планах запустити ще один, парний, рейковий автобус, який дозволить пасажирам більше часу проводити у Польщі, адже тоді двічі на день буде відправка та прибуття потягу.

"Український митно-прикордонний контроль здійснювався впродовж 30 хв. Одночасно вісім прикордонників здійснювали перевірку документів у двох вагонах рейкового автобуса", - йдеться у дописі.

До того ж, чоловік зазначає, що контрабандистів серед перших пасажирів не було, тому їхалося усім спокійно.

Нагадаємо, раніше Сергій Кошарук запевняв, що контрабанді не буде місця у новому транспорті.

"Справді, контрабандистам важко заховати заборонений товар у рейковому автобусі – там усе як на долоні", - підсумовує чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
полішукам - пофіг де туалети ламати, чи в старому поїзді, чи в новому...
Відповісти
не переживайте. контрабасники скоро і обшивку повіддирають, щоб заховати сигарети. поки в білорусів сигарети будуть дешевші як в польщі.їх будуть возити
Відповісти
Не віддеруть. Нема сенсу. Камери по усьому салону. Потяг, зайшовши на Польську територію ні хвилини без нагляду. І за годину повертається. За перевезення цигарок - 2 роки не можливість в*їзду до Шенгенської зони. Ви ще хочете щось розкручувати і щось виймати під наглядом служби цельної у Дорохуську?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні