Луцькі патрульні сказали, що не будуть предметом політичних спекуляцій

6
2
Луцькі патрульні сказали, що не будуть предметом політичних спекуляцій
Керівник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко заявив, що патрульна поліція не була, не є і не буде предметом політичних спорів.

"Завжди на нараду направляється наш представник. Так само, на комісії направляється людина, яка відповідальна за матеріально-технічне забезпечення. Тому твердження про те, що ми не беремо участі є безпідставним", - йдеться в повідомленні прес-службі патрульної поліції.

"Патрульна поліція не була, не є і не буде предметом політичних спекуляцій та закулісних ігор", - повідомляє УПП у Луцьку.

"УПП у Луцьку звернулось до міської ради з пропозицією виділити кошти на ремонт автомобілів, засоби зв’язку та натільні камери. Однак ми знову почули дивні й не обгрунтовані закиди на свою адресу", - прокоментував Олександр Вовченко ігнорування проекту рішення про виділення коштів на потреби патрульної поліції у Луцьку.

Очільник луцьких патрульних заявив, що міська рада в будь-якому місті підтримує ініціативи патрульних і в міру можливостей виділяє кошти.

Олександр Вовченко повідомив, що 29 травня Ігор Поліщук проігнорував зустріч для обговорення напрямків співпраці.

У патрульній поліції наголосили на тому, що вони не будуть втручатись у жодні політичні процеси.

Нагадаємо, Луцька міська рада не виділила коштів патрульній поліції, через те, що її керівник ігнорує зустрічі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно сказав.Ще тількі поліція не звітувала прищавому вискочці
Відповісти
Постави пост біль міськради, і штрафувати мерію за будь-яке порушення ПДР... аж поки не виділять кошти на патрульну поліцію.
Відповісти
Шо это за реформа, если полисмены опять в нужде и попрошайничают. Полиция на госбюджете и просите деньги у Кабмина. На крайняк хозрасчёт.
Відповісти
За такою логікою патрульним треба попрошайнічати і у Володимир-Волинської ради, Локачинської, Луцького району і Ківерцівського тому що вони обслуговують дорогу Устилуг-Луцьк Рівне. А по великому рахунку поліція фінансується з державного бюджету, краще виділити кошти на більш нагальні проблеми ніж цим дармоїдам .
Відповісти
Вовченко правильно сказав, а прища на мило!
Відповісти
Якщо тому Вовченку треба гроші, то хай підніме свою с**ку і прийде на нараду! Ті поліцаї взагалі охаміли!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні