--> Преміюємо патрульних, якщо вони відмовляються брати хабар, - Олександр Вовченко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Преміюємо патрульних, якщо вони відмовляються брати хабар, - Олександр Вовченко

1
-4
Преміюємо  патрульних, якщо вони відмовляються брати хабар, - Олександр Вовченко
Начальник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко каже, що преміює патрульних, якщо вони відмовляються брати хабар.

За його словами, патрульний отримує премію, коли цей факт зареєстрований слідчо-оперативною групою і людину, яка пропонувала, притягнуто до відповідальності, - пише "Перший".

"Зараз випадків пропонування неправомірної вигоди поменшало. Думаю, повпливало те, що чимало людей притягнуто до відповідальності за те, що пропонували хабарі патрульним", - розповів головний патрульний Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Після аварії «бляхи» нереально знайти, - головний патрульний Волині

За словами Олександра Вовченка, максимальна сума хабара, яку пропонували - 150 доларів на двох патрульних.

"Ми мотивуємо наших патрульних тим, що не беріть хабарі, краще отримайте премію в такому ж обсязі за те, що відмовились", - додав патрульний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто заплатить будь якій прибиральниці премію за виконання своїх прямих обовязків??? Поліцейський в будь якому випадку не повинен брати хабар, а премія за це взагалі дурня.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні