Після аварії «бляхи» нереально знайти, - головний патрульний Волині

3
-3
Після аварії «бляхи» нереально знайти, - головний патрульний Волині
Начальник управління патрульної поліції у Волинській області Олександр Вовченко каже, що у патрульних є проблеми з автомобілями на іноземній реєстрації.

Олександр Вовченко стверджує, що за чотири місяці 2018 року, на території обслуговування поліції Волині зареєстровано 351 ДТП, з них 57 – з вини водіїв на автомобілях з іноземною реєстрацією, - пише "Перший".

"Є певне упереджене ставлення у людей до таких машин, але моя думка така: якщо авто купив, а їздити не купив, то немає різниці, на яких номерах машина", - розповідає патрульний.

На його думку, привезені не так цінуються, бо взяті дешево, що, мабуть, і дозволяє влаштовувати на дорогах гонки, трохи похуліганити, що й призводить до ДТП.

"Але не можу сказати, що автомобілі на литовських номерах – ДТПешні, а на українських – ні. Часом українські таке «виконують» на дорозі… У нас, патрульних, є проблема з автомобілями на іноземній реєстрації. Це факт. Бо якщо трапляється ДТП і водій втікає, то цю машину практично нереально знайти. Бо цих «Фольксвагенів», «Ауді» їздить тисяча. До всього ж іноземні номери важче запам’ятати. Ми то знаходимо такі машини, але дуже важко", - стверджує Олександ Вовченко.

"Не можу сказати, що я «за» них чи «проти». Звичайно, мені б хотілося за ті ж самі гроші придбати авто на 3-4 класи краще, ніж маю зараз", - зазначає патрульний.

"Вважаю, що наші люди достойні їздити на нормальних автомобілях, але не на тих, які їм пропонують за кордоном. Європеєць купив якийсь кросовер чи позашляховик, десь стукнув його і вже продає. Кому? Українцям за копійки. Це моя думка як громадянина", - додає Олександр Вовченка.

Олександр Вовченко стверджує, що однозначно виступає за легалізацію автомобілів, щоб патрульні могли відслідковувати правопорушника і притягнути до відповідальності, а це можливе лише за умови існування повноцінної бази та чіткого обліку цих автомобілів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знайти реально! тільки не хочуть і брешуть!
Відповісти
Бляхи та БЛЯХАрі це як язва на тілі! Цих ушльопків давно пора нейтралізувати! І чому ци безмозглі мають їздити на авто без, а я з розмитненням!!!?((
Відповісти
«Якщо трапляється ДТП і водій втікає, то цю машину нереально знайти» . Вовченко сам зрозумів, що він сказав?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні