На Прикарпатті випускниця відмовилася від балу заради благодійності

0
6
На Прикарпатті випускниця відмовилася від балу заради благодійності
Випускниця Коломийської школи №3 Тетяна Палагнюк вирішила не святкувати закінчення школи, а гроші, зібрані на святкування, витратити на доброчинність. Про це інформує «Дзеркало Коломиї».

«Я вирішила, що корисніше буде підтримати матеріально бійців АТО й допомогти моєму давньому знайомому, який страждає серйозним захворюванням Євгенові Скіпчуку. Частину грошей я віддала благодійній організації допомоги бійцям АТО, другу частину – Євгенові на лікування. Моя сім’я вже допомагала йому й раніше. Хлопцеві нема ще й тридцяти, а він серйозно хворий. А без випускного балу, дорогої зачіски й дорогої сукні я якось обійдуся», - розповіла Палагнюк.

За словами випускниці раз вона вже віддавала гроші, які батьки виділили на випускний у дев’ятому класі, для вояків АТО.

«Мої рідні мене підтримують. Наша сім’я займається волонтерською діяльністю ще від Євромайдану. Ми дуже переймаємося долею наших вояків, тим більше, що й мамин брат воював на передовій», - пояснила Тетяна.

Після школи випускниця має намір поступити до університету в Польщі і вже готує документи.

«А наразі хочу бути потрібною людям, яких знаю особисто і яких не знаю, але вони так само потребують допомоги», - сказала Тетяна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні