У Луцьку двірник проживала у «саморобній» квартирі і не платила за комуналку

7
-4
У Луцьку двірник проживала у «саморобній» квартирі і не платила за комуналку
Приміщення на першому поверсі, яке колись було колясочною, переробили під квартиру та не платили за комунальні послуги.

Працівники ДКП «Луцьктепло» помітили втрати гарячої води у будинку по вулиці Кравчука, 10. При детальному обстеженні з’ясували, що приміщення на першому поверсі, яке колись було колясочною, переобладнали під квартиру, - повідомляє ДК «Луцьктепло».

Зараз тут проживають люди, є прилади опалення, розбір гарячої та холодної води, ванна, санвузол.

Зауважимо, що комунальники робили декілька спроб потрапити в «новобудову». Проте двері були постійно зачиненими. Випадково, у суботу, тепловикам відчинили. Виявилося, що в цьому приміщенні проживає двірник.

Тепер, жінці доведеться сплатити кругленьку суму за опалення та гарячу воду, а саме 11,5 тисяч гривень у розрахунку за останні три роки.

Сума може бути меншою, якщо мешканка нової квартири надасть підтверджуючі документи, а саме, дозволи на переобладнання приміщення з певного терміну.

Наразі гаряче водопостачання перекрито до встановлення комерційного приладу обліку (адже досі не вдалося з’ясувати скільки людей проживає в цьому приміщенні).

Зазначимо, що цим фактом також зацікавилися представники Луцькводоканалу та обленерго. Незабаром секретну квартиру відвідають ще дві спеціальні комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Людина в бога вірує, а ви їй - штраф. Нехристі. Анафему на вас!
Відповісти
Та за такі умови проживання, однозначно борг має гасити жек. Ми платимо щомісячно кругленькі суми на утримання будинків, жеки абсолютно нічого не роблять, проте вище керівництво жеків жирують, а рядові працівники мають виживати в отаких умовах.
Відповісти
Ото знайшли преступника!!! Краще пройшлися по будинках високопосадовців , перевірили скільки вони крадуть електроенергії ,води і всього остального!!!
Відповісти
Та це жінці допомогу платити потрібно регулярно а також вигагороду за виживання. А вони штраф. Жах а не країна.
Відповісти
Хай перевірять спочатку скільки накрали начальники волиньенерго та водоканалу, перш ніж іти зі своїми перевірками. Заарештуйте спочатку тих що мільйони покрали
Відповісти
Серце розривається від болю
Відповісти
Хай блять порахують скільки вони не платять і розкажуть як вони найобують установи в яких працюють . Комісії вони блять направляють:///
Обуренню немає меж!!!!!
Бігом дали жінці нормальні умови для життя!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні