Хто і скільки в Луцьку заплатить за тепло

3
4
Хто і скільки в Луцьку заплатить за тепло
ДКП «Луцьктепло» провело нарахування за послугу з постачання теплової енергії в березні 2021 року, відповідно до чинних двоставкових тарифів.

Інформує Конкурент.

Так, розмір умовно-змінної частини тарифу, що нараховується споживачам впродовж опалювального сезону, відповідно Реєстрів І - IV, із врахуванням середньої фактичної температури зовнішнього повітря у березні 2021 року (+2,22ºС) становить:

для споживачів Реєстру І з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 32,93 грн/м2 опалювальної площі;
для споживачів Реєстру ІІ з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 26,04 грн/м2 опалювальної площі;
для споживачів Реєстру ІІІ з врахуванням температурного коефіцієнту для будинків без приладів комерційного обліку теплової енергії нарахування становить 27,23 грн/м2 опалювальної площі .
для абонентів Реєстру IV розмір умовно-змінної частини тарифу є різним для кожного окремого будинку, обладнаного системою автономного опалення.
Окрім того, розмір умовно-постійної частини двоставкового тарифу на послугу з постачання теплової енергії є індивідуальним для кожного житлового будинку та зафіксований у відповідних Реєстрах І – IV, і нараховується виходячи з опалювальної площі квартири.

Для порівняння, за умови продовження дії одноставкового тарифу, нарахування за послугу з централізованого опалення для всіх споживачів категорії населення в березні 2021 року становило б 40,47 грн/м2 опалювальної площі для будинків без комерційних приладів обліку теплової енергії.

Нагадуємо, що нарахування будуть доступні в Особистому кабінеті побутового споживача ДКП «Луцьктепло» та в банках після 10 квітня.

Споживачам же, які відчувають труднощі з оплатою комунальних послуг та мають заборгованість через скрутне матеріальне становище, звертають увагу на можливість укладення договору реструктуризації.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За опалення треба платити тільки в опалювальних період. А оплата літом це шахрайство, і безвідсоткова позика. Людина платить наперед, тепловики користуються тими коштами які ще не заробили, і не сплачують відсотки за це. А на заборгованість вони швиденько нараховують "пеню"!!!
Відповісти
Зате добряче гріє на тому рученята міська влада. Чому б «правдорубу» глазунову не взятися розкручувати тему, як через луцькі комун. підприємства вимиваються шаленні кошти з бюджету міста? Наприклад - кому і скільки заносить «Луцьк світло»?
Відповісти
Навіть при Президентові Вікторович Януковичу можна було менш ніж за половину пенсії заплатити повністю за квартиру у зимовий час. Зараз тільки за опалення пенсіонер мусить півтори пенсії заплатить. Тільки де він має взяти півтори пенсії?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні