«Мені смердить», - під Луцькрадою протестує жінка з дитиною

22
10
«Мені смердить», - під Луцькрадою протестує жінка з дитиною
Мама з дитиною влаштувала акцію протесту під міськрадою через сморід у місті.

Жінка на ім’я Анна пояснила, що втомилася від неприємного запаху, через який важко перебувати на вулиці., - інформує ВолиньPost.

«ДПЗ та Цукровий задихаються», «Мені смердить», «Ні - смороду» та «Попереджувальна акція протесту» – такими написами жінка прикрасила дитячий будиночок, встановлений на газоні ліворуч від входу до міської ради.

Лучанка пояснила, що втомилася від неприємного запаху, через який важко перебувати на вулиці.

Також жінка зауважила, що чекає активніших дій від міської ради, а завтра, якщо не отримає гарантій від влади, збиратиме лучан, які незадоволені смородом, на акцію протесту під міськрадою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай до Гунчика йде. Цукровий завод знаходиться на території Луцького району.
Відповісти
Брехня він знаходиться на вул Ранковій 1 м.Луцька
Відповісти
Знаючі, добре вивчіть межі м. Луцька. Вересневе є мікрорайоном Луцька
Відповісти
Як УКРОП може вирішити цю проблему,якщо в їх автомобілях запах ванільки?
Тим більше там нема площадки,де можна попіаритись.
Відповісти
то смердить наскрізь прогнивший УКРОП на чолі із малолеткою ПоліШуком. Треба їх утілізувати і смороду не буде.
Відповісти
Бридко від тітки і її акції. Від цього тхне замовленням на кілометр. Чогось мені це нагадує проплачені протести, або рекет. Ну знаєте , так домовтеся зі мною, заплатіть. І новенькі іграшки, столик, палатка навівають на думку про тих, хто заплатив. Бо важко уявити, як мама з тим столом і дитиною їде до міськради. якби приїхала сама,без дитини, а то використовує те дитя в своїх меркантильних цілях.Ф-у-у-у-у!
Відповісти
Виліз Бот УКРОП.
Смердить всім, а ця мати заслуговує на повагу.
Відповісти
Та да. як в минуле літо смерділо по місту в усіх кутках, то мамашка дома сиділа і бастувати не йшла, бо гроші неплатили за протест. І Укроп не при владі був.
Відповісти
мамаша - 100% не адекватна, використовувати дитину для піару....
Відповісти
Бридко мені від тебе і твого коментаря. Від нього тхне замовленням на кілометр.Чогось це нагадує мені проплачений протест,проти мого протесту. І наші старі іграшки ,і порвана палатка(якщо звернете увагу на фото),і столик з стільцем,я думаю є в кожній сімї ,яка не шкодує,(ну звичайно і має)на це гроші .Взяла з собою,бо краще дихати вихлопними газами ,а не фекаліями.Не може такі коментарі писати людина ,яка не проживає в районі Вересневе,ГПЗ,Львівська,село Гірка Полонка,село Полонка. Приїдь до нас зранку,або після дощу,або коли вітер подує і тоді побачим чи стане в тебе совісті гадості писати....
Відповісти
Так туди ж вивозять какашки з Гіркої Полонки. Це ж ваша головиха казала, що везти в призначене місце дорого. Так вибирайте чи платіть стільки скільки це коштує чи не скаржтеся, що смердить. Ну не привозять же ті фекалії на Вересневе чи в Гірку Полонку з Марса. Від запаху какашок ні раку легень ні астми не отримаєш. А от вихлопні гази саме те.
Відповісти
Соціальна служба повинна перевірити цю сімю. Може діти в небезпеці з цією мамашкою.
Відповісти
Якби був чоловік на своєму місці, то повибивав би зуби і морду роздер би до вух. Чи дупу на фашистський знак порвав. Жінці з дітьми треба дома сидіти, борщ варити, пелюшки прати. "Революціонерка" хрЕнова"
Відповісти
Хай БОг Милує від такого чоловіка, що простягає руки ло жінки. Лише в гарячці можна таке написати.
Відповісти
Хай відійде подалі від міської ради то перестане смердіти, бо сморід то від депутатів йде!
Відповісти
Потрібно набрати пару бочок гнідавського г... вилити під міською , облдержадміністрацією "Асенізатор", "ультра" нехай насолоджуються запахами весни та чужого біснесу і грошей. Жінка взагалі молодець і Супер.
Відповісти
Ще ти підсядь до неї. веселіше буде. Видно, що теж не знаєш, чим зайнятись.
Відповісти
Куди дивиться муніципальна поліція? Витоптала газон посеред дня, в самому центрі...
А вихлопними газами біля дороги їй не смердить?
Відповісти
цікаво, чи забере чоловік на ніч додому? Якщо має такого? Чи піде на ніч до іншої?
Відповісти
А може то дитина Яковлєва?
Відповісти
Ну правильно, сидіти сплітати що все проплачено, розуму багато треба, візьми і заведи свою дитину в садочок на районі Вересневе, після прогулянки, дітей відвозять в інфекційну лікарню, тому що надихаються тим повітрям і втрачають свідомість! Чи б ти не сидів одне з другим після цього під міськрадою??? Якщо запах не доходить до тебе, сядь в маршрутку 24 і заїду в кінцеву і тоді пиши свої коментарі!!!!
Відповісти
Що ви тут розвели демагогію. Бла- бла, бла-бла, бла-бла, бла-бла. Жінка хоч щось робить. А у кого немає мотивації і вважають, що гроші не пахнуть, як ті імбіцили, то привезіть своїх дітей на на виїзд з Луцька в сторону Львова хай прогуляються....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні