Львівське сміття знайшли під Луцьком: поліція завела кримінал

3
4
Львівське сміття знайшли під Луцьком: поліція завела кримінал
Уночі біля Луцька невідомі вивантажували львівське сміття.

У ніч на 29 квітня між селами Промінь і Лаврів Луцького району місцеві жителі виявили купи сміття, яке, незаконно було завезене із сусідньої області, - пише ГУ НП.

До Луцького відділення поліції надійшло повідомлення від сільського голови про те, що в ніч на 29 квітня на території Промінської сільської ради невстановлений автомобіль незаконно вивантажив сміття.

Правоохоронці з’ясували, що сміття було вивантажене в полі між селами Промінь та Лаврів Луцького району. Під час детального огляду місця події поліція виявила ознаки того, що сміття, ймовірно, привезене із Львівської області.

Слідчі Луцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років. Триває досудове розслідування.

З огляду на цю подію волинська поліція посилила патрулювання та контроль щодо виявлення фактів несанкціонованого ввезення та вивантаження сміття на території області. Правоохоронці також просять волинян бути пильними й невідкладно повідомляти поліцію про випадки несанкціонованого вивезення сміття за номером телефону «102».

Читати також: «Паразити – серед нас», - Гунчик про волинян, які допомагають возити львівське сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то - не я...
Відповісти
якщо є докази, де реакція місцевої влади? Якщо є бездіяльність місц влади, нехай іде у відставку або несе покарання
Відповісти
два населених пункти Сумщини отримали технічну допомогу від проекту DESPRO:
https://www.facebook.com/decentralisation/posts/1568614209839481
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні