ТОП-10 найдешевших авто в Україні

1
0
ТОП-10 найдешевших авто в Україні
Автоексперти назвали список бюджетних авто, згідно із цінами квітня 2017 року.

При формуванні «десятки» недорогих авто враховувались: акційні пропозиції; наявність автомобілів на складі; наявність найдешевшої комплектації, пише CarDiagram.

10. Citroën C-Elysée ($ 11 090)
Країна виробництва: Іспанія
Обсяг мотора, л: 1.2
Потужність, к.с: 82


C-Elysée був представлений в 2013 році. А в цьому році автомобіль оновили – новинка вже доступна в автосалонах України.

У рейтингу бюджетних машин француз незначно обійшов двох своїх співвітчизників. Так C-Elysée виявився всього на тисячу гривень дешевше, ніж його брат-близнюк Peugeot 301. Також Citroen коштує трохи дешевше, ніж Renault Logan.

9. Renault Sandero ($ 10 885)
Країна виробництва: Румунія
Обсяг мотора, л: 1.2
Потужність, к.с: 75


Renault Sandero дійсно коштує дешевше, ніж Logan. На автомобілі діє знижка.

За 11 030 доларів ви отримаєте Sandero з 1,2-літровим бензиновим мотором і 5-ступінчастою механічною коробкою.

В арсеналі Renault є і більш цікавий варіант: з 1,5-літровим дизельним агрегатом. Але дизель буде коштувати дорожче: від $ 12 310.

8. ЗАЗ Віда ($ 9 805)
Країна виробництва: Україна
Обсяг мотора, л: 1.5
Потужність, к.с: 84


ЗАЗ Віда – це українська версія Chevrolet Aveo. Модель випускається на Запорізькому автозаводі за ліцензією General Motors з 2012 року.

«Віда» – машина відносно недорога. Однак економічною її не назвеш. За сучасними мірками середня витрата в 7.8 літрів на 100 км – це досить чималий показник. Та й багажник – не найбільший в класі. На 120 літрів менший, ніж у Renault Logan.

7. Daewoo Gentra ($ 9 710)
Країна виробництва: Узбекистан
Обсяг мотора, л: 1.5
Потужність, к.с: 107


Daewoo Gentra збирають в Узбекистані на Uz-Daewoo – спільному підприємстві американської General Motors і узбецької держкомпанії «Узавтосаноат». Автомобіль виробляється з 2013 року. А в 2015 було перейменовано в Ravon Gentra. Проте, в Україні ще можна знайти авто під старим брендом. Хоча у дилерів «Гентрі» є вже і під маркою «Равон».

Фактично Gentra – це перелицьована узбецька версія Chevrolet Lacetti. Тому за багатьма характеристиками це автомобілі дуже схожі.

В Україні Daewoo Gentra пропонують з 1,5-літровим бензиновим двигуном. Мотор працює або з 5-ступінчастою механічною коробкою передач, або з 4-ступінчастим "автоматом".

Багажник, як для седана, не найбільший – всього 405 літрів. Для порівняння, в багажник Renault Logan, один із самих економічних автомобілів в Україні, можна «залити» 510 літрів.

6. Great Wall C30 ($ 9 670)
Країна виробництва: Китай
Обсяг мотора, л: 1.5
Потужність, к.с: 97


Great Wall C30 - компактний китайський седан. Автомобіль випускається з 2011 року.

Під капотом у С30 - 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 97 кінських сил. Також має досить місткий багажник на 510 літрів.

Однак, як і у більшості інших «китайців», у Great Wall C30 дуже нескромна витрата палива. В середньому циклі машина споживає близько 7 літрів на 100 кілометрів.

5. Ravon R4 ($ 9 045)
Країна виробництва: Узбекистан
Обсяг мотора, л: 1.5
Потужність, к.с: 106


Ravon R4 - абсолютно новий седан на ринку України. Автомобіль випускають в Узбекистані на спільному підприємстві з американським концерном General Motors.

Це те саме підприємство, яке збирає легендарні для України «Матіз». Просто виробник вирішив змінити бренд з Daewoo на Ravon. В іншому це все ті ж добре відомі українцям автомобілі.

Ravon R4 розроблений на базі Chevrolet Cobalt (в Україні офіційно не представлений).

Авто пропонується з 1,5-літровим бензиновим двигуном, який працює або з 5-ступінчастою механікою, або 6-ступінчастим автоматом.

4. ЗАЗ Forza ($ 8 495)
Країна виробництва: Україна
Обсяг мотора, л: 1.3
Потужність, к.с: 70
Крутний момент, Нм 107


Ще одна модель ЗАЗ, яка увійшла до підбірки найдешевших автомобілів в Україні - ЗАЗ Forza.

Виробництво цієї моделі Запорізький автозавод почав в 2010 році. В її основу ліг китайський автомобіль Chery A-13. Як і інші моделі ЗАЗу, «Форца» випускається в двох кузовах - седан і хетчбек.

3. Ravon R2 ($ 7 430)
Країна виробництва: Узбекистан
Обсяг мотора, л: 1.3
Потужність, к.с: 85.5


Ravon R2 - під таким «ім'ям» в Узбекистані збирають Chevrolet Spark на спільному підприємстві з американським концерном General Motors. Так що контроль якості, швидше за все, на високому рівні. Хоча низька ціна наводить на думку про дешеві комплектуючих.

Продажі автомобіля в Україні почалися в серпні 2016 року. Під брендом Ravon також тепер буде продаватися і добре відомий Matiz.

2. ЗАЗ Сенс ($ 6 705)
Країна виробництва: Україна
Обсяг мотора, л: 1.3
Потужність, к.с: 70


ЗАЗ Сенс - це вітчизняний варіант Daewoo Lanos, виробництво яких колись в Запоріжжі запустили корейці.

На «Сенсі» варто мелітопольський двигун і трансмісія. Звичайно, автомобіль не найнадійніший. Але зате немає проблем із запчастинами. Та й в цілому це непогана альтернатива китайським брендам.

1. Daewoo Matiz ($ 5 565)
Країна виробництва: Узбекистан
Обсяг мотора, л: 0.8
Потужність, к.с: 51


«Матіз» довгий час залишався найдешевшим новим автомобілем в Україні. Це компактне авто збирають в Узбекистані.

Автомобіль явно не годиться для далеких поїздок. Але для їзди на роботу - цілком відповідний бюджетний варіант. Завдяки малим розмірам у «Матіза» практично немає проблем з місцем для паркування.

Правда, при об'ємі двигуна менше літра малолітражка за сучасними мірками «їсть» занадто багато бензину. Середня витрата автомобіля - 5,5 літрів на 100 км.
Теги: топ, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не авта, а катафалки для української ніщети...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні