«Що за хрєнь відбувається?»: У Луцьку розгнівані активісти «строять» Гунчика і силовиків

14
3
«Що за хрєнь відбувається?»: У Луцьку розгнівані активісти «строять» Гунчика і силовиків
Більше півсотні розгніваних активістів прийшли до будівлі Волинської облдержадміністрації вимагати пояснень стосовно розгону на Сході бригади, яка блокувала торгівлю з окупованими територіями.

«За попередньої інформацією, «КОРД» і спецслужба СБУ розігнали 16-ту бригаду, 48 чоловік закрили. Тому у нас питання до губернатора: що за хрєнь відбувається в державі?» – звернувся громадський діяч Ігор Алексеєв до голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

«Я категорично проти будь-якого насилля… Українці не повинні бити українців. Я не знаю, чому так відбувається, буду мати інформацію – повідомлю вас. Поки такої інформації не маю, і не буду обманювати. Ще півгодини тому я був в дорозі на Київ, дізнався про те, що сталося з інтернету. Тому в мене інформації, можливо, ще менше, ніж у вас», – відповів Гунчик.

На вимогу активістів до ОДА прибули керівник волинського управління СБУ Юрій Фелонюк та волинської поліції Петро Шпига. Обидва запевнили, що не володіють інформацією про події, які відбулися на Сході.

«Я не можу сказати, що колеги натворили. Вам треба звернутися до мого керівництва», – коротко відповів Юрій Фелонюк.

Про те, що не володіє жодною інформацією стосовно цих подій, заявив і Петро Шпига.

Активісти налаштовані рішуче, нагадують про Майдан і запевняють, що не залишать приміщення ОДА, поки не почують відповіді на свої запитання. Станом на 20:15 губернатора та силовиків «відпустили» для того, щоб вони зв’язалися із своїм керівництвом та з’ясували ситуацію.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А до чого тут ОДА, Гунчик, місцеві силовики, вони хіба вказівки давали по блокадниках? Щось не зрозуміле робиться або щось на місцевому рівні мутять 100%
Відповісти
гунчик є офіційним представником влади у Волинській області,тому з нього і "спрос " на місці
Відповісти
"спрос" за що? :))) Вже планка їде?!
Відповісти
давно поїхала. стрибають аби стрибати.
Відповісти
Відразу видно звідки ноги ростуть! Ресурс ВН під новиною коменти закрив :) Ще щось комусь треба доводити? :) Вітів, Алексеєв, Собуцький і Ко. - такі "розумні" - пі...те на Схід і не мутіть тут в області!!!
Відповісти
Активісти - ПНХ!!!
Відповісти
ВН аж пукани від новини рвуть, печеньку відробляють :)))
Відповісти
Я так розумію ці "активісти" захоплять у заручники тих керовників поки не звільнять блокадників! :) Шпига - не жуй соп...і, викликай КОРД і гони тих неуків!!! Скільки вони країну колашматити будуть?!
Відповісти
Ну все зрозуміло! З промови Соболя на Майдані зрозуміло, що Волинь використовують як перший сірник, щоб знову запалити Україну! Каже що Клімчука на коліна тут ставили і закликають всю Україну вставати. Він тут був, бачив, що він верзе?! О-то так людей дурять і кидають у невідомо що! Це піпець просто...
Відповісти
Краще б з’їздили в Луганськ і навели там порядок!
Відповісти
Нє, туди не цікаво. Там можна і по фейсу получити.
Відповісти
Палиця і його люди мутять - відповідь за обшуки на Волиньприродоресурсі і обласній раді
Відповісти
Ту всю плісняву требе не питати, а піздити.Судити, люструвати, та конфісковувати награбоване ними майно.Це все махрове бидло, совковий архаїзм. У коментах завелися провладні троляки, мусорскі прихвостні і приживали.Це добре.Така "влада" завжди була сциклива і коли вони вже пишуть про це, значить від них потянуло свіжим гівном.Мусорські собаки поробили собі корочки УБД, ні разу не нюхавши пороху і тепер, сучари, хаять справжніх участників АТО.Запам'ятайте шакали, по ціх мітках ми будемо вас вираховувати і різати на ремені.Слава Україні!Смерть ворогам України, у тому числі і внутрішнім.
Відповісти
При чому тут губернатор???? Чи може за його вказівкою їх розганяли? Давно в тюрму треба посадити нарко-активістів
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні