«Не драматизуйте» - глава СБУ про бучу у Волинській ОДА

1
-5
«Не драматизуйте» - глава СБУ про бучу у Волинській ОДА
Коментуючи акцію протесту у приміщенні Волинської облдержадміністрації, голова Служби безпеки України Василь Грицак порівняв її висвітлення з інструкціями російських спецслужб.

«Щодо Волинської ОДА, я не бачив інформації, що її хтось захопив. Був один матеріал в інтернеті, про який мені доповіли, де показали це як захоплення», - говорив Грицак у вівторок, 14 березня на брифінгу в Ужгороді, пише УНН.

«Ми нещодавно проводили брифінг, де в інструкціях, які надсилають російські куратори, говориться, що навіть якщо ви постояли біля якоїсь будівлі, то пишіть, що вже захопили. Тобто накручуйте ситуацію» - додав силовик.

«Скажу з досвіду, що розбурхати ситуацію дуже легко, складно потім її вгамувати», - сказав Грицак.

«Немає ніяких проблем. Ніхто нікого не побив. Люди мають право висловлювати свою громадянську позицію», - вважає глава СБУ.

«Тому я прошу вас не драматизувати ситуацію...», - зазначив Василь Грицак.

Нагадаємо, увечері понеділка, 13 березня у приміщення Волинської обласної ради прийшло кілька десятків луцьких активістів. Вони вимагали від Володимира Гунчика і керівників силових відомств пояснень щодо ймовірного розгону і арешту блокадників торгівлі з окупантами силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД на станції Кривий Торець, що на Донеччині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Місцева ТСНка "постаралася", розповіла, що двері в ОДА виламали, а їх навіть ніхто не чіпав! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні