--> Поліція спростувала інформацію про захоплення Волинської ОДА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція спростувала інформацію про захоплення Волинської ОДА

0
-1
Поліція спростувала інформацію про захоплення Волинської ОДА
Інформація щодо захоплення активістами приміщення Волинської ОДА не відповідає дійсності.

Про це заявив речник Головного управління Національної поліції Волині Віктор Гомоль.

Нагадаємо, увечері понеділка, 13 березня у приміщення Волинської обласної ради прийшло кілька десятків луцьких активістів. Вони вимагали від Володимира Гунчика і керівників силових відомств пояснень щодо ймовірного розгону і арешту блокадників торгівлі з окупантами силами СБУ і спецпідрозділу поліції КОРД на станції Кривий Торець, що на Донеччині.

«Учора, 13 березня, окремі інтернет-видання поширили інформацію про захоплення активістами ввечері в знак протесту діям правоохоронців щодо блокувальників на станції Кривий Торець приміщення Волинської обласної державної адміністрації. Ця інформація не відповідає дійсності» - повідомив Віктор Гомоль.

Гомоль уточнив: «Учора, 13 березня, ввечері в приміщенні Волинської ОДА за адресою Київський майдан, 9 в Луцьку відбулася зустріч активістів з головою облдержадміністрації та керівництвом ГУНП та УСБУ в області».

Він наголосив, що «після обговорення та дискусії представники громадськості ухвалили звернення до Президента України, прем'єр-міністра, голови Верховної Ради України та генерального прокурора України».

«Порушень громадського порядку не зафіксовано. Звертаємося до представників ЗМІ оперувати тільки достовірною та перевіреною інформацію» - наголосив речник волинської поліції.

На фото ВолиньPost: активісти намагаються відкрити автоматичні двері на вході в приміщення облради. Вечір понеділка, 13 березня
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні