Двоє підлітків у Нововолинську побили і пограбували чоловіка

0
-7
Двоє підлітків у Нововолинську побили і пограбували чоловіка
У Нововолинську двоє неповнолітніх злодюжок пограбували чоловіка.

Пригода трапилася в кінці січня цього року. Двоє зловмисників посеред вулиці побили та пограбували 41-річного мешканця міста Нововолинськ, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

Близько 5 години ранку, 22 січня, двоє невідомих на вулиці Луцькій у Нововолинську побили та пограбували 41-річного місцевого жителя. Зловмисники забрали в потерпілого мобільний телефон «Prestigio», вартістю майже 700 гривень.

Виявилось, що пограбування скоїли 15-річні місцеві мешканці. Обидва раніше уже мали проблеми із законом, одних з них перебуває на умовному терміні відбування покарання. Викрадений телефон неповнолітні здали у ломбард.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ознаками кримінального правопорушення. Хлопцям "світить" позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні