«Дворци бракосочетания» – це дітища сатанинського режиму, - луцький активіст

12
2
«Дворци бракосочетания» – це дітища сатанинського режиму, - луцький активіст
Член волинського Козацького стрілецького братства вважає, що луцький РАЦС – не «палац щастя», а дітище комуністичного режиму, завдяки якому було знищено мільйони українців.

Про це Олександр Сокур пише в блозі на «Волинь24».

З його слів, декрет „Про цивільний шлюб, про дітей та про ведення книг актів цивільного стану”, виданий РНК (радою народних комісарів) Російської Федерації 18 грудня 1917 року став засобом для знищення церкви. Саме цим документом було покладено початок «заксів».
Згодом вони стали невід’ємною структурою НКВС.

«Таким чином було винайдено нову форму і засіб для подальшого нищення правікового звичаю - Батьківського і Божого благословення шлюбу, а вінчання в Храмах було насильнецьки замінено на «акт бракосочетания» в «заксах», - наголошує активіст.

«Виходячи з позиції здорового глузду і моралі «дворци бракосочетания», як дітища сатанинського режиму ніяк не можуть бути «палацами щастя». Цікаво, чи б палали бажанням молоді люди «бракосочетатись», якби у фойє «палацу щастя» була вивішена інформація скільки родин на Волині зазнали нещасть, скільки було знищено, виселено і замордовано в таборах Комуністичним тоталітарним режимом, з фотографіями закатованих людей (дорослих і дітей), понищених храмів та пам’яток нашої історії?!», - додає лучанин.

На його думку, в приміщенні РАЦСу варто було б розмістити Музей Пам’яті Героїв, які поклали життя за українську незалежність, натомість юридично засвідчувати шлюби можна було б в управлінні юстиції.

Нагадаємо, Олександр Сокур пропонує перенести не пам'ятник Степану Бандері, а РАЦС з площі Героїв Небесної Сотні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той Сокур нехай об сакуру вдариться!!!
Відповісти
Аби-що ; тільки не про важливе... Краіна в глибокі дупі а воно про рацсу.
Відповісти
не всіх дурних війна побила....
Відповісти
поцілуйте мою сраку
Відповісти
А що, подивитися на себе в зеркало слабо? Подивись, що в тебе на якому місці і цілуй себе любимого.
Відповісти
Змі тупо зливає всякі помиі . Сраку для поцілунку сокур наставив журналістам. Таке враження що за гроші вони будуть і писати і лизати і цілувати...
Відповісти
Ти дол...Об




Відповісти
Стійке переконання моє, і, у всякому випадку всіх знайомих, з ким спілкувався на дану тему: "Сокурів" і йому подібних негайно треба ізолювати та лікувати у всім відомому Ліпінському популярному закладі, а за компанію і журналістів, які це "болото" передруковують!.
Відповісти
але переворот у 1917му зробили жиди.у 2014му також жиди та масони заради свого покращення.то може якщо я за Украіну та против жидів комуняк то я сепар
Відповісти
там мае бути або клюмба або цементяка.підставка наступному ідолу
Відповісти
Давайте зробіть весь Луцьк музеєм. Щось комусь заманеться - музей. Колишній ресторан "Світлофор" - музей, РАГС - музей і т.д.
Відповісти
Й**нуте. Це вже псизізм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні