Під цими знаками народжуються наречені-втікачки: яких жінок не затягнути до РАЦСу

0
Під цими знаками народжуються наречені-втікачки: яких жінок не затягнути до РАЦСу
Представники деяких знаків Зодіаку просто створені для шлюбу, а інші навпаки - пручаються до останнього й можуть навіть втекти з-під вінця у найвідповідальніший момент, як Джулія Робертс від Річарда Гіра.

Про це пише ukr.medіа.

Овни найбільше сумують через рутину, у який може перетворитися шлюб. Штамп у паспорті вони вважають лише юридичною формальністю, тому спільне офіційне життя навряд чи зможе зацікавити цих жінок.

Дівчина, народжена під знаком Близнюків, прагне вільно пурхати по життю, як метелик, тому відвести її до РАЦСу є напрочуд важким завданням. Є тут і позитивний момент - на обручку в ювелірному салоні вона навіть не розглядає та не робить недвозначних натяків щодо "а роки йдуть".

Жінка, яка народжена під сузір'ям Лева вважає, що борщі та пелюшки не для неї. Вона з задоволенням вислуховує скарги вже заміжніх подруг на їхніх чоловіків та чудово розуміє, що опиниться у весільній сукні лише з крайньої потреби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні