«Погрози сприймаю як визнання», - активіст, який захищав дерева в центрі Луцька, похвалив чиновників

0
2
«Погрози сприймаю як визнання», - активіст, який захищав дерева в центрі Луцька, похвалив чиновників
Луцький активіст Ігор Алексєєв, який в липні цього року завзято протестував проти вирізування дерев на вулиці Лесі Українки, так прокоментував висаджування нових рослин у центрі міста: «Вітаю луцьких чиновників,ВИ ТАКИ МОЖЕТЕ!!..))»

«Чудова новина!!!» - написав Алексєєв у Фейсбуці.

«Мер Луцька Микола Романюк поки дотримав слова й комунальники не винищили усе живе на центральній вулиці Лесі Українки, а натомість висадили декілька нових дерев!» - додав чоловік.

Окрім того, активіст прокоментував невтішні прогнози міського голови, який говорив про аварійність старих дерев. Наприкінці вересня Микола Романюк, зокрема, сказав: «Аварійні дерева можуть впасти в будь-який час, але прибирати їх будуть ті депутати і активісти, які не давали їх зрізати. Список у нас є».

На що Алексєєв написав: «Погрози мера активістам, щодо падаючих дерев сприймаю як визнання нашої позиції. Дерева не впадуть, якщо їх не калічити ,не заражати й варварськи не «кронувати» щороку. «Дерева – 100% живі істоти. А те, що в них немає права голосувати на виборах – не їх вина..)))» - додав активіст.

Нагадаємо, в останній день червня у Луцьку на вулиці Лесі Українки почали вирізувати дерева. Втім, зрізати усі насадження на головній пішохідній вулиці Луцька чиновникам не вдалось – завадили протести лучан.

Відновлення дерев розпочалось нещодавно. Так, на Лесі Українки два тижні тому посадили три «шпалерні» липи, які мають крону квадратної форми.

А у середу, 23 листопада, на вулиці почали висаджувати звичайні липи висотою 5-6 метрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні