«Хто й навіщо їх порізав?» - член виконкому обурився через спиляні дерева в центрі Луцька

13
-1
«Хто й навіщо їх порізав?» - член виконкому обурився через спиляні дерева в центрі Луцька
Член луцького виконавчого комітету відомий активіст Ігор Алексєєв обурився черговим спилюванням дерев на центральній вулиці міста.

Про це активіст написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чоловік звернувся до радника міського голови Ігоря Поліщука, секретаря Луцькради Григорія Пустовіта, віце-мера Григорія Недопада, заступника мера Костянтина Петрочука та директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрія Крася з проханням пояснити, хто й навіщо зрізав дерева.

“Панове, поясніть, хто й навіщо позрізав ці дерева на вулиці Лесі Українки? Саме ті, які рік тому я захистив від знищення попереднім керівництвом міста, саме ті, заради яких було прикладено чимало зусиль лучан, в тому числі й ваших, щоб єдина пішохідна вулиця не стала пусткою й що тепер?” - написав Алексєєв.

За його словами, йому стало відомо, що дерева просто приїхали і зрізали.

“Знову аварійні чи не так росли? Писав попередникам, напишу й вам, 99% дерев на вулиці Лесі Українки в м. Луцьку не є аварійними й при належному догляді можуть рости ще не один десяток років. Різати їх було варварством тоді, є ним і зараз!” - додав обурений автор.

Нагадаємо, трохи більше року тому Ігор Алексєєв “воював” з чинною тоді міською владою за дерева на вулиці Лесі Українки, які в рамках благоустрою міста мали спиляти. Активіст навіть приходив на сесію міської ради, вимагаючи пояснити, для чого їх вирізають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виконком це що?
Відповісти
Алєксєєв, треба дружити з розділовими знаками, а то в тебе виходить: "повєсіть нєльзя поміловать".
Відповісти
Ігор, Ви є членом відповідної комісії. Навіщо ці запитання тут,чи на засідання не ходите чи піару не вистачає?
Відповісти
А де були хвалені муніципали,коли було несанкціоноване зрізання дерев вони напевне бабок ганяли які торгують під ринком.!!!
Відповісти
А знаєте скільки зараз дрова і пелети коштують? А тендер на зрізку? Це такий біхнес
Відповісти
Де коментар цензори?
Відповісти
На Лесі Українки треба спиляти усі дерева до жодного, та провести чітку посадку гарних однопородних дерев - через 2 роки ви побачите якою гарною буде виглядати вулиця, а зараз як на сільському погості росте що попало - різного віку та у різні боки...
Відповісти
"Член" виконкому. Ага. Типу влада значить. Він В Нас пита? Що сталось? Влада в громадян? Ото вона така, луцька влада. А старі дерева давно потребують заміни. Частину змінили. Стало лише краще. Все іньше-галімий самопіар.
Відповісти
Браво, хоч одна розумна і совісна людина є у нашому місті. Той, хто так опікується старими хворими деревами, просто використовувати халявный піар
Відповісти
Де ваша совість і розум... Це ж просто піар, а дерева Дуже старі, хворі і калічать тротуар. Давно пора насадити нові, які станут окрасою нашої пішохідної вулиці. Усі, хто ніби вболіваЮть, використовуючи халявный піар
Відповісти
Бариги вже за тими дровами зовсім знахабніли.
Відповісти
Смішний член виконкому не знає що робиться в місті. Тобто виконком як влада - картонна і нічим не керує. (хіба що тирить гроші і землю).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні