На заході України водій авто на швидкості влетів у дерево: двоє загиблих

0
На заході України водій авто на швидкості влетів у дерево: двоє загиблих
В Ужгороді 28-річний водій автомобіля "Audi" не впорався з керуванням і зіткнувся з деревами. Внаслідок цього автомобіль перекинувся на дах. Двоє пасажирів загинули, ще двоє і водій – важко травмовані.

Про це повідомили у поліцїі Закарпатської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 квітня близько опівночі на Слов’янській набережній. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та спеціалісти-криміналісти.

Що відомо про аварію на набережній
Правоохоронці встановили, що 28-річний житель Ужгорода керуючи автомобілем "Audi" рухався Слов’янською набережною. Водій не вибрав безпечну швидкість та на заокругленому відрізку дороги не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини та зіткнувся з деревами. Внаслідок цього автомобіль перекинувся на дах.

"Двоє пасажирів – 19-річний та 21-річний місцеві мешканці – від отриманих травм померли на місці аварії, водія та ще двох пасажирів – 20-річного та 16-річного ужгородців – госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні", – йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальну справу
Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286ККУ).

У справі проведуть ряд експертних досліджень, щоб встановити об’єктивні обставини автопригоди. Наразі триває слідство.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні