«Луцьк шантажує села», – голова райадміністрації про об’єднання громад

3
-3
«Луцьк шантажує села», – голова райадміністрації про об’єднання громад
Голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський звинувачує міську владу у шантажі. Чиновник каже, що саме таким методом добиваються згоди прилеглих сіл приєднатися до Луцька.

«Вони кажуть, що не пустять дітей в садочки, не буде маршруток. То давайте ми теж викинемо всіх дачників, що поза Луцьком. Ми повинні будувати партнерські відносини, а не шантажувати громади», – зазначив Ярмольський у прямому ефірі ток-шоу «Протилежний погляд LIVE», повідомляє інтернет-видання «Конкурент».

Натомість заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко переконаний, що села не хочуть об'єднуватися через окремих впливових осіб, які бояться втратити свій авторитет.

«Окремі сільські голови бояться втратити вплив, вони маніпулюють людьми, використовуючи чутки. Кажуть, що ми заберемо городи, паї. Але ж люди розуміють, що саме Луцьк може дати якісні стандарти медицини, освіти, культури. Місто – це каналізація і все інше. На мою думку, опір чинять сільські еліти», – каже заммера.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конкурсний набір до Школи місцевого самоврядування DESPRO вже відкрито! Деталі за посиланням:
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/3062
Відповісти
А чому центр громади не зробити, скажімо, в Зміїнці чи Маяках, куди повтікали від податків потужні міські фірми і підприємці?
Відповісти
Цікава пропозиція і назву можна було б придумати оригінальну, наприклад: Царськосільська територіальна громада з почесними громадянами Луцька.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні